Česká fotbalová reprezentace a TCL prodloužily úspěšné partnerství o tři roky

Praha, 31. ledna 2023 – Jeden z největších výrobců televizorů na světě TCL bude i v následujících letech Premium partnerem a Technologickým partnerem české fotbalové reprezentace. Obě strany prodloužily spolupráci do roku 2026. TCL je partnerem reprezentace už od roku 2020.

TCL a česká reprezentace stvrdily pokračující partnerství v Síni slávy českého fotbalu, kde zástupci výrobce televizorů převzali dres z rukou trenéra národního týmu.

„Prodloužení kontraktu vnímám jako důkaz, že společnost TCL byla s dosavadním partnerstvím spokojena, ostatně stejně jako my. Jsem moc rád, že ve fotbale půjdeme dál společnou cestou,“ uvedl Petr Fousek, předseda Fotbalové asociace České republiky.

„Novou smlouvou navazujeme na úspěšnou spolupráci se společností TCL z minulých let. Velmi nás těší, že nám projevila důvěru i do budoucna a že úspěchy českého fotbalu budeme i nadále sledovat společně,“ dodal Tomáš Sluka, předseda představenstva STES, tedy obchodní a marketingové agentury FAČR.

TCL zůstává partnerem reprezentačního „A“ týmu i národního výběru do 21 let. Bude tak oslovovat fanoušky české reprezentace například v rámci doprovodných akcí, jako tomu bylo v minulých letech v zápasových fanzónách, na tiskových konferencích a podobně.

„Fotbal patří na televizní obrazovky a TCL patří k fotbalu,“ komentoval prodloužení smlouvy Easton Kim, marketingový ředitel TCL Electronics, a dodává: „Vždyť televizní přenos na kvalitní televizi dokáže plně zprostředkovat atmosféru fotbalového utkání a k tomu přinese bezpočet detailů, opakovaných záběrů a mnoho dalších vizuálních informací. Navíc můžete fotbalové utkání sledovat v pohodlí domova s rodinou či přáteli tak, jak to dělají lidé po celém světě. Obliba sledování sportovních událostí na velkých televizích roste tak, jak roste jejich prodej. Náš model velkoformátového televizoru C735 je světově nejprodávanějším televizorem v segmentu televizí o velikosti 98 palců.“

TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společnost v oblasti spotřební elektroniky a přední hráč na globálním trhu televizí. Společnost byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, jako jsou televizory, audiozařízení a chytré domácí spotřebiče.

PetrŠedivý, tiskový mluvčí české fotbalové reprezentace