ZAHŘEJEM SE NA VIKTORCE: SKVĚLÝ FOTBAL I ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA HORKÝCH NÁPOJŮ

Fotbalové jaro v Plzni začíná už o víkendu! Svěřenci trenéra Michala Bílka vstoupí do druhé části sezony již v sobotu od 15:00 proti Hradci. Věříme, že vás dorazí co nejvíce a společně se Zahřejem na Viktorce! Připravena pro vás bude i rozšířená nabídka teplých nápojů, hřejivé viktoriánské srdce či speciální zimní nabídka ve Viktoria shopu.

Akce Zahřejem se na Viktorce má jasný cíl: aktivovat fanoušky, aby zaplnili Doosan Arenu a vytvořili hned od úvodního jarního kola viktoriánům úžasnou podporu z hlediště. Kromě atmosféry a samotného fotbalu, který snad zahřeje všechny na stadionu, jsme pro vás nachystali i širokou nabídku teplých nápojů.

Na třech speciálně přidaných stáncích, kdy jeden bude na hlavní tribuně, druhý na protilehlé tribuně a třetí v sektoru V, se bude prodávat například čaj, káva, kakao se šlehačkou, horká hruška Granini a horké jablko Granini. Jeden vybraný nápoj navíc bude naše obsluha roznášet na stadionu i v průběhu zápasu (hlavní a protilehlá).

Přímo u těchto tří speciálních stánků bude k dispozici také QR kód, který si fanoušci budou moct načíst ve svých chytrých telefonech a hlasovat přes něj o nejlepší teplý nápoj. Je to pro nás důležitá zpětná vazba do budoucna. Každý hlasující se navíc automaticky zapojí do soutěže, z níž vybereme tři vítěze, jenž obdrží malý dárek od klubu.

I nadále potom platí akce ve Viktoria shopu pro všechny permanentkáře a majitele balíčků vstupenek na první tři jarní domácí zápasy FCVP, kdy si tito fanoušci mohou po předložení ve fanshopu zakoupit rukavice, čepice, mikinu či podsedák za speciální výhodnou cenu.

Už na první utkání s Hradcem Králové je připraven i nový produkt. Abyste se zahřáli také na ruce, nachystali jsme si pro vás speciální hřejivý polštářek ve tvaru viktoriánského srdce, který po zmáčknutí během několika sekund krystalizuje a zahřeje vás na celý poločas. Ideální je tedy pořídit si hned dva! Tento polštářek je poté znovu použitelný na další zápasy. Cena za jeden kus je 79 Kč, koupíte jej ve Viktoria shopu i na eshopu.

 

www.fcviktoria.cz