PUMA A NEYMAR JR. UKAZUJÍ BUDOUCNOST FOTBALU

Herzogenaurach, Německo – 12. ledna 2023Globální značka PUMA dnes představila další generaci kopaček FUTURE, které jsou synonymem inovací a vyspělých technologií. Na hřišti dále posouvají hranice toho, co ještě lze na hřišti dokázat a navíc u toho vypadat stylově.  

Zcela nový design nových FUTURE byl navržen s cílem maximální pohyblivosti. Jsou vybaveny inovativním zdvojeným pleteným svrškem FUZIONFIT360 a exkluzivní technologií PUMA PWRTAPE, díky níž se perfektně přizpůsobují noze a padnou jako ulité. Hráč se díky tomu může plně soustředit na to, jak přivést soupeře k šílenství – ať již s tkaničkami nebo bez.

„Nová technologie PWRTAPE je úžasná novinka. Byla zavedena na základě naměřených dat o silách působících na svršek bot při různých pohybech fotbalisty, jako je akcelerace, běh, zpracování míče či kop,“ řekl Florian Nemetz, senior produktový manažer pro fotbalové vybavení Teamsport Footwear. „PWRTAPE je do svršku zabudován ve tvaru vlnovky a poskytuje cílenou podporu ve zvláště zatížených zónách. Díky tomu se naši sportovci mohou spolehnout na ideální oporu a dokonalou fixaci nohou a na hřišti se mohou pohybovat bez jakýchkoli omezení.“

Aby mohli sportovci bez omezení uplatňovat své tvůrčí schopnosti, jsou kopačky FUTURE dále vybaveny 3D aplikacemi na hlavních kontaktních zónách, které zlepšují držení míče a ovladatelnost při přihrávkách, kličkách a v zakončování. A dalším novým vylepšením modelu FUTURE je zcela nová dělená podešev vyvinutá pro zajištění maximální trakce a stability.

Podrážku Dual-Density Motion System tvoří systém PEBAX v oblasti paty, který zajišťuje stabilitu a razantní přenos energie, a pružný sytém TPU v přední části chodidla, který zlepšuje flexibilitu při prudkých změnách směru. Lehká stélka Nano Grip uvnitř boty pak navíc minimalizuje prokluzování nohou uvnitř bot a umožňuje plný přenos energie při výbušných pohybech.

„FUTURE se stále dál vyvíjejí. Potřebuji kopačky, ve kterých se cítím pohodlně a které mi umožňují rychlý pohyb ve všech směrech. Nové FUTURE se výborně přizpůsobují a poskytují mi lepší oporu při rychlých pohybech s míčem, takže mě při hře nic neomezuje,“ řekl Neymar Jr. „Premiéra těchto nových kopaček představuje mimořádný okamžik také proto, že hledáme budoucnost –  FUTURE – fotbalu a dáváme každému možnost zúčastnit se výzvy FUTURE a stát se členem rodiny PUMA a ambasadorem této značky.“

Nový střih FUTURE Women’s byl navržen speciálně pro ženy. Objem a výška nártu vychází z anatomického tvaru ženského chodidla, takže kopačky hráčkám umožňují plně využívat jejich potenciálu.

Model FUTURE budou používat Neymar Jr, Julia Grossová, Dzsenifer Marozsánová a James Maddison. V zájmu udržitelné budoucnosti obsahuje svršek modelu FUTURE nejméně 30 % recyklovaných materiálů.

Kopačky edice PUMA FUTURE Supercharge budou v České republice v prodeji od 19. ledna v prodejnách Lionsport, Sportisimo, 11 Teamsport, Gazza sport, na Alza.cz, v prodejnách Sportvision, AD Sport a na puma.com.

ZAHÁJENÍ PRODEJE: 19. ledna 2023, 09:00 SEČ

OBRAZOVÝ MATERIÁL:

Produktové snímky FUTURE Supercharge

Snímky hráčů s FUTURE Supercharge

VIDEO:

Tech Video YouTube Linkhttps://youtu.be/Q7-Iu3wpw-I 

Tech Video Embed Link – <iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/Q7-Iu3wpw-I“ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share“ allowfullscreen></iframe>.

Čtsa, Kateřina Kocianová, PRkonzultat, Temper Communication a.s.