ČTYŘI PROUDY, KTERÉ TVOŘÍ NÁŠ KLUB. DRESY PRO SEZONU 2022/2023 JSOU TADY!

Hráči. Fanoušci. Partneři. Zaměstnanci. Město Plzeň vyrostlo na soutoku čtyř řek, a také Viktorka píše svůj příběh díky čtyřem hlavním proudům. Jejich spojením vzniká úžasná energie a síla, s níž vstoupíme i do nové sezony 2022/2023 a jsou hlavním motivem nových červenomodrých dresů. Tady jsou a patří vám všem!

Hráči bojují za náš klub na hřišti. Malí i velcí. Holky i kluci od přípravek až po první tým. Tu správnou energii na stadionu i mimo něj přináší naši fanoušci, viktoriáni. Partneři jsou nedílnou součástí klubu a pomáhají nám otevírat nové možnosti. A naši zaměstnanci tomu dávají ten správný směr.

To jsou čtyři hlavní proudy, na nichž je postavena naše Viktorka. Stejně jako město Plzeň, které vzniklo na soutoku čtyř řek. A právě symbolika čtyř řek a čtyř proudů je hlavním motivem nového dresu FC Viktoria Plzeň pro sezonu 2022/2023, v níž nás čeká obhajoba mistrovského titulu a boj o Ligu mistrů.

Tady jsou!

Dominantní barvou hlavních viktoriánských dresů je červená, která je doplněna o modré doplňky – především čtyři modré pruhy symbolizující čtyři plzeňské řeky, čtyři hlavní proudy našeho klubu. Ty jsou jako detail i na zadní části dresu v oblasti za krkem i s popisem jednotlivých proudů. Speciálním prvkem dresu je rovněž embasované logo klubu, které se nachází v jeho zadní části.

Na hrudi opět poneseme logo našeho generálního partnera, společnosti DOOSAN, tentokrát však čerstvě nové a vyvedené jednotně v bílé barvě.

Dres od italského výrobce MACRON je vyroben speciální technologií a hráčům nabízí maximální možný komfort.

Šortky jsou červené s modrými pruhy na bocích a štulpny mají rovněž červenou barvu, kterou doplňuje modrý pruh v jejich horní části. Nový dres Slim Fit „Home“ je vyroben převážně z látky Piola, která díky moderní mikrosiťovině zajišťuje vynikající prodyšnost.

„Je z velmi příjemného materiálu, který mi sedí,“ říká kapitán týmu Lukáš Hejda, který měl jako jeden z prvních možnost nový dres vyzkoušet.

„Velmi se mi líbí myšlenka čtyř proudů, která propojuje všechny hráče, zaměstnance, fanoušky i partnery klubu. Právě spojením všech těchto sil vzniká ta pravá, největší síla,“ dodává.

Právě Lukáš Hejda je společně s Jhonem Mosquerou, Tomášem Chorým a Pavlem Buchou hlavní postavou představovacího videa, k němuž namluvil text svým nezaměnitelným hlasem známý plzeňský herec Martin Stránský. Symbolicky, protože právě on je naším fanouškem, a tedy i členem jednoho z hlavních proudů.

První zápas, do kterého viktoriáni vyběhnou v nových dresech, bude 2. předkolo Ligy mistrů. „Budeme je chtít samozřejmě pokřtít vítězně. Jsou krásné a těším se, až se v nich ukážeme našim fanouškům,“ doplnil kapitána záložník Pavel Bucha.

Fanoušci si mohou nový dres pro sezonu 2022/2023 pořídit již nyní. Dresy jsou k zakoupení přímo ve Viktoria shopu i na eshopu, prodej startuje v pátek v 9:00.

Druhá a třetí varianta zůstává stejná jako v předchozí mistrovské sezoně. Na hřištích soupeřů se tedy Viktorka může představit ve velmi oblíbených tmavě modrých dresech či bílé kombinaci. Ve všech variantách s logem DOOSAN na prsou.

ČTYŘI PROUDY V CELÉ SEZONĚ

Čtyři hlavní proudy nás budou provázet celou nadcházející sezonou a jsou jejím hlavním motivem. Fanoušci je poprvé mohli zaregistrovat na nových permanentkách, kde jsou zobrazeny ve formě čtyř červených znaků. Ty jsou součástí i nové sezónní grafiky.

S hráči, partnery, fanoušky i zaměstnanci se budeme setkávat během celé sezony, kdy si budeme jednotlivé zástupce proudů představovat a ukazovat vám jejich výjimečné příběhy.

Mgr. Václav Hanzlík, Ředitel komunikace, Head of communication. 

FC Viktoria Plzeň www.fcviktoria.cz