SPOLEČNĚ DO BOJE O TITUL! VSTUPENKY NA SPARTU V PRODEJI

Viktorka bojuje o titul a čeká jí důležitý domácí duel proti pražské Spartě! Volný prodej vstupenek na tento zápas právě probíhá. Podrobnosti prodeje si přečtete níže.

Zápas 3. kola FINÁLE FORTUNA:LIGY proti Spartě čeká Viktoriány v neděli 8. května od 16:00. 
Vstupenky jsou volně v prodeji. Zakoupíte je na Ticketpointu (za severní věží Doosan Areny). Otevřeny pro vás budou v těchto časech:
Pondělí, 2. 5. – Pátek, 6. 5. 9:00 – 17:00
Sobota, 7. 5. 9:00 – 13:00
Zakoupení vstupenek je rovněž možné na prodejních místech Plzeňské vstupenky v rámci Plzeňského kraje. Omezení je nastaveno na maximální počet 5ks vstupenek na osobu.
Vstupenky budou prodávány pouze v jedné časové vlně, protože se jedná o zápas první kategorie atraktivity. Ceny vstupenek naleznete v aktuálním ceníku.
Online prodej nebude pro tento zápas z bezpečnostních důvodů k dispozici.
Majitelé permanentních vstupenek EXTRA mají samozřejmě svá místa garantovaná a nemusí se již o nic starat. Pokud si nezakoupili balíček na finále ligy, nemají již držitelé permanentek STANDARD na nadstavbovou část svá místa rezervována.

Vstupenky do sektoru hostí bude hostující klub distribuovat sám. 
Pro vstup na utkání již neplatí žádná omezení (testy, očkování, respirátory, atd.)!
Viktorka bojuje o titul a na posledních utkáních základní části panovala v Doosan Areně úžasná atmosféra. Nenechte si ujít příležitost a zažijte to i nyní. Viktoriáni, těšíme se na vás!
Čtsa, www.fcviktoria.cz