V neděli nás čeká souboj s Baníkem! Těšíme se na Vás!

Ahoj viktoriáni,
domácí zápas s Ostravou se blíží! Už v neděli v 17:00 vyběhneme na trávník a budeme potřebovat Vaši podporu. Tohle utkání bude speciální. Právě po souboji s Baníkem jsme totiž před 11 lety získali náš historicky první titul. Od té doby je tento den známý jako To památné odpoledne. Tak si přijďte užít atmosféru a podpořit naše hráče, aby Baník dokázali znovu porazit.
Od 14:00 bude otevřena fanzona, v níž si budete moci mimo jiné na speciální Gambrinus střelnici změřit sílu své střely a pokud dorazíte do 16:00, můžete si vychutnat vychlazené pivo v akci 1+1.

Na tradičních místech si můžete pořídit magazín Viktorián, v němž naleznete třeba exkluzivní dvojrozhovor s Pavlem Horváthem a Markem Bakošem, kteří v něm vzpomínali právě na To památné odpoledne. Dozvíte se od nich třeba to, komu v oné mistrovské sezóně nejméně slušely vousy.
Od čtvrtka jsou v prodeji balíčky vstupenek na finále Fortuna ligy za zvýhodněnou cenu. Více informací naleznete v odkazu níže. Neváhejte, ať jste u těch nejdůležitějších bojů sezóny s námi. Od úterý 19. dubna si rovněž můžete kupovat lístky na rozlučkový zápas Davida Limberského nazvaný Limbovo finále. I o tom se více dočtete v odkazu.
Další informace na: www.fcviktoria.cz