Vrchol české FIFA sezóny již tento víkend!

Finálový víkend třetího ročníku e:LIGY pod hlavičkou LFA je před námi! Kdo se stane šampionem třetího ročníku e:LIGY? V sobotu semifinále, v neděli duel o 3. místo a následné finále. Na toto se můžeme těšit již tento víkend, kdy se nám představí nejlepší čtyři týmy aktuální sezóny, které se mezi sebe rozdělí celkovou prémii ve výši 150 tisíc korun.
Semifinále 1: FCVP Esport vs MFK Karviná Esports (17:00)
V prvním víkendovém utkání se můžeme těšit na vítěze základní části – FCVP Esport. Duo T9Laky a Huhnak vyzvou dvojici DRMi10 a Miki, kteří reprezentují tým MFK Karviná Esports. Oba týmy měly díky svým výsledkům volný los až do čtvrtfinále. Plzeň ve svém čtvrtfinálovém duelu vybojovala vítězství nad Spartou až v pátém zápase a Karviná si poradila s celkem Bohemians 3:1. Vzájemný zápas těchto klubů se uskutečnil v 9. kole ze kterého odcházel vítězně tým Plzně po vítězství 3:1.
Semifinále 2: FC Baník Ostrava vs FC Fastav Zlín (19:00)
V druhém utkání se podíváme na FC Baník Ostrava, za které nastupuje dvojice Dalas a Totikjepan, proti celku FC Fastav Zlín, které reprezentuje Matejs a Marioso. Oba týmy se po základní části umístili v top 4, takže si také zajistili přímý postup rovnou do čtvrtfinále. Ani jeden z celků však cestu do semifinále neměl lehkou. Ostrava prošla až v pátém zápase přes Jablonec a Zlín nebyl daleko od vyřazení v zápase se Slavií. Vzájemný zápas proběhl v 11. kole a z přesvědčivého vítězství 4:0 se radovali hráči Zlína.
V neděli se budeme moci těšit na zápas o 3. místo (17:00) a hned poté na finálový duel, který bude startovat po skončení předešlého utkání. Všechny čtyři zápasy budeme vysílat na oficiálním Twitch kanále e:LIGY https://www.twitch.tv/eligacz, tak přijďte podpořit své oblíbené týmy na cestě za vysněným titulem!
Štěpán Hanuš, Ředitel komunikace a PR, LFA.