24 hodin pro Ukrajinu

V minulém týdnu jsme vám představili plánovaný projekt 24 hodin pro Ukrajinu. Ten odstartuje v úterý 15.3. v 19:00 a potrvá až do 19:00 dalšího dne. Z malého tiskového centra na Letné budeme vysílat celkem 48 rozhovorů se sparťanskými osobnostmi a vy to můžete sledovat v přímém přenosu na našem Youtube. Smyslem celé akce je pomoci trpícím Ukrajincům, peníze na pomoc konkrétním lidem, můžete posílat ZDE. Teď je čas vám představit všechna jména, které ve streamu uvidíte!
Jak vidíte, v průběhu streamu vám nabídneme rozhovory s celkem 48 osobnostmi, jejichž srdce bije pro Spartu. Bavit se budeme o jejich vztahu ke klubu i jejich osobních příbězích.
Těšit se můžete na hráče A-týmu Adama Hložka, Dávida Hancka, Ladislava LK37 Krejčího nebo Dominika Holce, dorazí ale například i Karel Tvaroh, Pokáč, Jan Punčochář, Jakub Podaný, David Lafata, Tomáš Hübschman, Marek Matějovský, Petr Kolečko, Libor Bouček, na dálku se spojíme s brankářem hokejového Calgary Danem Vladařem, přijde legenda hokejové Sparty Gusta Havel, účast přislíbila řada dalších zajímavých hostů a celý stream zakončí rozhovor s generálním ředitelem našeho klubu Františkem Čuprem. Rozhovory budou střídavě po půlhodinách vést klubový reportér Lukáš Pečeně a moderátor našich domácích zápasů Zdeněk Novotný.
Všechny hosty spojuje láska ke Spartě a to, že se rozhodli pomoci dobré věci. V průběhu celého streamu totiž bude možné přes systém ENIGOO přispět na pomoc Ukrajině. Výtěžek akce Sparta využije na pomoc konkrétním lidem na Ukrajině, o jejíž podobě vás budeme dále pečlivě informovat.
Přispět můžete už od této chvíle a to ZDE.
Sparťani, je čas, abychom se všichni spojili pro dobrou věc a pomohli trpícím lidem na Ukrajině. Věříme, že se nám spolu s vámi povede!
Čtsa, www.sparta.cz