DOOSAN ARENA HLÁSÍ PLNO! SPOUŠTÍME SYSTÉM ”NABÍDNI SVÉ MÍSTO” NA UTKÁNÍ S TEPLICEMI

Na sobotní domácí zápas s Teplicemi hlásí Doosan Arena plno! Po dlouhé více než dvouleté pauze opět zažijeme atmosféru zaplněného stadionu. I proto máme prosbu na všechny majitele jednorázových i permanentních vstupenek: přijďte všichni a společně poděkujme lidem, kteří během covidu pomáhali a zaslouží si to. Pokud již nyní víte, že v sobotu na fotbal nemůžete, využijte prosím systém Nabídni své místo.
Po dlouhé době může být Doosan Areny zaplněna do posledního místečka. I proto bude duel s Teplicemi symbolicky věnován lidem, kteří během koronavirové pandemie stáli v první linii a pomáhali situaci zvládnout. Skvělá zpráva je, že během víkendu zmizely z pokladen poslední vstupenky a v sobotu se tak můžeme těšit na zaplněný stadion!
Důležité je, aby dorazili všichni, co mají doma lístek či permanentní vstupenku. 
Pokud již nyní někdo z permanentkářů ví, že z jakéhokoli důvodu na fotbal nepřijde, může udělat vstřícné gesto a uvolnit své sedadlo ostatním zájemcům. „Znovu zavádíme systém Nabídni své místo a chtěli bychom poprosit fanoušky, aby jej využili, pokud vědí, že na fotbal nemohou. Jsme velmi rádi, že je o zápas věnovaný lidem z první linie enormní zájem a i tímto krokem chceme docílit toho, že bude stadion zaplněný do posledního místa,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pokud se permanentkář ke vstřícnému kroku odhodlá, obdrží od klubu jako poděkování voucher na 50 Kč do Viktoria shopu. 
Jak to funguje? 
Všechny potřebné informace o tom, co udělat, abychom společně pomohli zaplnit Doosan Arenu, a využili tak její celou kapacitu, najdete ZDE.
Viktoriáni, děkujeme, že jste v tom s námi a podporujete nás. Těšíme se na Vás v sobotu na Teplicích, kdy společně poděkujeme těm, kteří si to zaslouží!
Mgr. Václav Hanzlík,Ředitel komunikace, Head of communication,
FC Voktoria Plzeň.