VIKTORIA HLÁSÍ POSILU: BRAZILSKÉHO STOPERA EDUARDA SANTOSE

Obranu Viktorie Plzeň posílí stoper Eduardo Gonzaga Mendes Santos, jenž přichází na půlroční hostování z Karviné. K týmu se připojí během úterý.
Čtyřiadvacetiletý Brazilec Eduardo Santos působí v české nejvyšší soutěži již třetí sezonu, v dresu Karviné odehrál 57 zápasů a vstřelil tři branky. Nyní bude chtít tuto bilanci rozšířit v dresu Viktorie Plzeň. „Jsem rád, že jsem dostal šanci v takto velkém klubu. Je to pro mě výzva a budu chtít ukázat to nejlepší, co ve mně je,“ uvedl vytáhlý stoper po podpisu smlouvy s Viktorií.
„Na jaře nás čeká ještě velmi náročný program a chceme být dobře nachystáni i vzhledem ke zraněním, s nimiž se v posledních dnech potýkáme. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro příchod právě Eduarda Santose z Karviné,“ řekl na adresu nového hráče Adolf Šádek, generální ředitel klubu.
Hlavní trenér Viktorie Michal Bílek přivítá novou posilu již na úterním tréninku. „Příchod Eduarda Santose vítám, sledovali jsme jej delší dobu. Jde o poměrně vysokého hráče, který je velmi rychlý a má dobrou rozehrávku,“ říká na adresu nového stopera kouč viktoriánů.
Mgr. Václav Hanzlík, Ředitel komunikace, Head of communication, FC Viktoria Plzeň, a.s.