V pátek Slavie v Teplicích

Ve druhém kole FORTUNA:LIGY se střetne  Slavie v pátek v Teplicích proti domácímu celku od 19:00 hod. Slavisté budou chtít navázat na výhru ve Zlíně v 1. kole. Jak si zápas představuje trenér Jindřich Trpišovský a Taras Kačaraba.
Trefa nejlepšího střelce uplynulého ročníku Kuchty zajistila slávistům ve Zlíně vítězný vstup do nové sezony. Už v pátek čeká sešívané další venkovní zápas v Teplicích. Severočeši v úvodním kole fotbalové ligy prohráli v Budějovicích 0:1.
„Teplice odehrály v Budějovicích dobrý zápas, v prvním poločase byly lepší, o body přišly, že neproměnily své šance,“ hodnotí trenér Jindřich Trpišovský.
„Venku je to vždycky těžké, každý tým se doma chce ukázat proti Slavii. Bude to náročný zápas, ale dobře se připravujeme a snad si přivezeme tři body,“ věří Taras Kačaraba.
Slávisté jedou na teplická Stínadla posilněny výhrou 1:0 ve Zlíně, kromě prodloužení série ligové neporazitelnosti na 47 zápasů, se opět těší trenér na čisté konto. 
„Defenziva hrála ve Zlíně velice dobře. Byla to součinnost celého týmu, měli jsme horší pohyb než soupeř. Byly tam skvělé individuální výkony, dva hráči z obranné čtyřky patřili k nejlepším hráčům zápasu,“ zhodnotil  hlavní trenér Trpišovský.
„Prvních patnáct minut ve Zlíně, bylo pro nás těžké, museli jsme si zvyknout na první zápas, v dalším průběhu to bylo dobré, byli jsme hodně na míči a měli několik šancí. Kuchtič dal krásný gól a hráli jsme v klidu,“ řekl stoper Taras Kačarab, který byl nakonec spokojen a odehrál celý zápas.
Čtsa, kc, zdroj: www.slavia.cz foto: www.sportovnizurnal.cz