Jiří Klíma a Lukáš Budínský přestoupili do Ostravy

V průběhu prvního červencového dne se představitelé klubů dohodli na přestupu útočníka Jiřího Klímy a ofenzivního záložníka Lukáše Budínského z FK Mladá Boleslav do FC Baník Ostrava.
Oba dnes již bývalí mladoboleslavští hráči úspěšně absolvovali ve čtvrtek 1. července 2021 zdravotní prohlídky v Ostravě a podepsáním nových kontraktů se stali hráči FC Baník Ostrava. „Jiřímu Klímovi i Lukáši Budínskému děkujeme za odváděné výkony i nastřílené góly v mladoboleslavském dresu a přejeme hodně úspěchů v jejich následujících sportovních kariérách,“ vyprovodil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros dvojici ofenzivních fotbalistů na cestě ze středních Čech do Slezska.
Devětadvacetiletý Lukáš Budínský po pětiletém (2014-19) působení v Karviné, které pomohl k postupu z druhé do první ligy, před dvěma lety přestoupil do FK Mladá Boleslav. V nejvyšší tuzemské lize odehrál celkem 183 utkání a nastřílel čtyřicet gólů, z toho šedesát zápasů a patnáct gólů za FK Mladá Boleslav v období dvou soutěžních ročníků 2019-21.
Čtyřiadvacetiletý Jiří Klíma ze všech prvoligových sedmdesáti utkání a patnácti gólů odehrál padesát zápasů a nastřílel čtrnáct gólů za dva roky v FK Mladá Boleslav, kam v červnu 2019 přestoupil z FC Vysočina Jihlava.
 Oddělení komunikace FK Mladá Boleslav                                              
Jiří Koros, manažer komunikace