VIKTORIA REAGUJE, PERMANENTKÁŘI MOHOU JIŽ NA SEMIFINÁLE POHÁRU

Viktoria Plzeň reaguje na dnešní rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví a umožní vstup do Doosan Areny omezenému počtu permanentkářů již na středeční duel s Teplicemi (17:00). Důležité je však splnit všechny nezbytné podmínky.

Důležité semifinále MOL Cupu s viktoriánskými fanoušky na tribuně? Ano! Viktorka narychlo reaguje na dnešní události a chce se ve středečním zápase opřít i o podporu vlastních fanoušků. „O možnosti mít omezené množství fanoušků na tribuně jsme se dozvěděli v úterních odpoledních hodinách, což je méně než čtyřiadvacet hodin do zápasu. I přes tento krajní termín chceme mít fanoušky na stadionu a této možnosti samozřejmě využijeme. Prosíme však všechny příznivce, aby byli shovívaví a pomohli nám tuto situaci úspěšně zvládnout a mohli jsme si po dlouhé době užít fotbal v dobré atmosféře,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

ZDE JE POSTUP, JAK BÝT VE STŘEDU U TOHO

Kdo tedy může na zápas?
Klub chce odměnit své věrné příznivce, tuto možnost tedy nabízí držitelům permanentních vstupenek 2020/2021.

Jak získat vstupenku?
Je nutné registrovat se emailem na vstupenky@fcviktoria.cz do středečních 14:00. Do emailu je nutné uvést číslo permanentky a jméno na ní uvedené (v případě jiných dotazů, prosíme, využijte email fcviktoria@fcviktoria.cz).

Následně po obdržení potvrzující zprávy (pokud by byla povolená kapacita již vyčerpána, obdržíte tuto informaci ihned emailem) je nutné si stáhnout formulář, který si musíte doma vyplnit. S tímto formulářem dorazíte na pokladny Doosan Areny (u Viktoria shopu) s registrovanou permanentkou. Registrace bude zkontrolována a oproti dotazníku obdržíte vstupenku na utkání. Pokladny pro vás budou otevřeny od 14:00.

Jaké sektory budou otevřeny?
Vzhledem k nutným opatřením lze v tuto chvíli otevřít jen severní tribunu („kotel“) a východní tribunu (protilehlá). Permanentkář tedy nemá nárok na své místo, ale bude mu přidělena vstupenka do jednoho z otevřených sektorů. Samozřejmě do vyčerpání kapacity si bude moci zvolit mezi severní a východní tribunou.

Co je nutné předložit u vstupu? Jsou tři možnosti, jak se prokázat:

A/ Test 
U vstupu bude nutné prokázat se negativním výsledkem RT-PCR testu ne starším 48 hodin, případně negativním POC antigenním testem na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 48 hodin. 
B/ Certifikát o absolvování očkování – certifikát MZ ČR o provedeném očkování, od kterého uplynulo nejméně 14 dní
C/ Doklad (lékařskou zprávu) o prodělání covidu v posledních 90 dnech

Bude nutný respirátor?
Ano. Po celou dobu pobytu na stadionu je povinné zakrytí úst i nosu respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.

Kdy přijít na stadion?
Určitě s předstihem. Fanoušci musí nejprve na pokladnu zařídit si výměnu formuláře za vstupenku, následně projít vstupem do sektoru, kde se prokáží (viz výše) a proběhne zde standardní bezpečnostní prohlídka.

Jak to bude s občerstvením?
Vzhledem k času, který máme na přípravu, bude omezený sortiment.

„Prosíme všechny permanentkáře, aby sledovali všechny klubové sítě a web, neustále ladíme všechny detaily a budeme průběžně informovat,“ žádá mluvčí klubu.

Viktoriáni, víme, že to není jednoduché, ale věříme, že se zítra uvidíme v Doosan Areně a poženeme Viktorku za postupem do vytouženého pohárového finále!

Mgr. Václav Hanzlík, Ředitel komunikace, Head of communication

FC Viktoria Plzeň, a.s