Sparta dostane fanoušky do zákulisí klubu!

Hokejová Sparta vstupuje do play off s unikátním projektem Sparťanské armády.

Svým fanouškům nabídne po celé vyřazovací boje pohledy do zákulisí celého klubu, soutěže, tipovačky a speciální slevy.

“S fanoušky se nemůžeme setkat na stadionu. Rozhodli jsme se proto, že jim ukážeme víc, než by mohli vidět při běžné návštěvě zápasu,” říká generální manažerka Barbora Snopková Haberová.

Hráče, trenéry i všechny zástupce klubu budou po celé play off sledovat kamery. Už během jednotlivých sérií bude vycházet seriál o sparťanské cestě vyřazovacími boji. “Budeme s týmem i ve chvílích, kdy běžně zůstávají dveře sparťanské kabiny pro všechny zavřené.

Fanoušci se budou moci na vlastní oči vžít do role sparťanských hokejistů, znát jejich bezprostřední pocity a poznat nejryzejší sportovní emoce,” upřesňuje marketingový ředitel Jakub Hospůdka.

Fanoušci nahlédnou do zákulisí na stránkách dobitvy.cz, jejíž součástí bude také interaktivní časová osa, do níž budou přispívat s krátkými vzkazy i samotní hráči a členové  týmu. Speciální microsite tak bude fungovat jako nadstavba tradičních sparťanských digitálních kanálů. “Jejím prostřednictvím se do dění mohou zapojit i samotní fanoušci. Právě zde budou moct pravidelně posílat vzkazy hráčům, které si poté přečtou přímo v průběhu zápasů v O2 areně,” doplňuje Hospůdka.

Partnerem projektu je společnost Tipsport, která spolu s klubem připraví pro členy Sparťanské armády soutěže a tipovačky o hokejové artefakty i NETy na sázení. „Jsme moc rádi, že projekt, se kterým nás Sparta oslovila, míří primárně na fanoušky. Umožní jim formou 24/7 videí nahlédnout za kulisy vítěze Prezidentského poháru. Fanoušci tak mohou být s týmem po celou dobu nejdůležitější části sezóny Tipsport extraligy. Všechny zápasy mou navíc sledovat na TV Tipsport,“ dodává Martin Ptáčník, manažer sponzoringu  společnosti Tipsport.

Rozhovor se sportovním ředitelem Petrem Tonem před startem čtvrtfinálové série, který naleznete zde: https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Ton-Kvalita-je-na-nasi-strane-14178

www.hcsparta.cz

Marek Táborský | Tiskový mluvčí

HC SPARTA PRAHA |