VIKTORIA SPOUŠTÍ NA ESHOPU PRVNÍ ONLINE AUTOGRAMIÁDU!

Viktoriáni, máme pro vás velké překvapení. Jelikož v této době není možné, abychom se potkávali napřímo a tím pádem nemůžeme pořádat ani vždy oblíbené autogramiády, připravíme pro vás její online verzi!

Autogramiády se vždy potýkaly s velkým zájmem, ale bohužel je nyní nelze pořádat. I tak jsme pro vás ale vymysleli unikátní akci – online podpisovku! Nechceme vás ochudit o možnost získat podpis vašeho oblíbence, a tak pro ty z vás, kteří si do pondělí 19. října (včetně) zakoupí něco na eshopu, nabízíme možnost nechat si daný předmět podepsat. Ideální vánoční dárek sehnaný s předstihem!

DŮLEŽITÉ!
Kdo bude chtít zakoupený produkt podepsat, musí to uvést při zakoupení zboží do poznámky. Vždy je důležité zmínit, od koho chcete daný podpis, případné věnování a případné umístění podpisu (např. na zadní/přední stranu dresu, trička; na kšilt čepice, atd.). Zkrátka veškeré požadavky k podpisu od vašeho oblíbence.

My v následujících dnech hráče postupně oslovíme a necháme je dané produkty podepsat. Vás pak poprosíme o trpělivost, objednávky dorazí tedy o pár dní později, než jste zvyklí. Podpisy kompletního týmu lze pouze na věcech k tomu vhodných (dres, ročenka, tričko, míč, plakát, …).

A navíc pozor! Od 10. října do dnešního dne běžela na eshopu akce, že při nákupu nad 300 Kč byla v rámci ČR doprava zdarma. Kvůli této akci ji však prodloužíme až do jejího konce, tedy do konce pondělí 19. října 2020!

Tak co si necháte podepsat? Bude to tradičně oblíbený jeden z dresů, nebo nějaké triko, šála, míč, ročenka či něco úplně jiného?

Nakupujte na našem eshopu po kliknutí ZDE.

Mgr. Václav Hanzlík, Ředitel komunikace,

FC Viktoria Plzeň, a.s.