Konkurenci v ofenzívě zvýší brněnský Michal Ševčík

Kádr FC Vysočina od zítra rozšíří talentovaný brněnský záložník Michal Ševčík. Teprve osmnáctiletý třebíčský odchovanec, mnohonásobný český mládežnický reprezentant a ofenzivní hráč s jedním startem v nejvyšší soutěži bude v Jihlavě působit formou hostování do 30. června 2021.

„Michal je dalším z plejády velice talentovaných mladíků, kteří figurují v našem kádru. Navíc jde o fotbalistu, který pochází z našeho regionu. Slibujeme si od něj, že zvýší konkurenci na pozici podhrotového hráče. Nepochybně u nás nalezne dostatečné herní vytížení i díky zápasům MSFL, což je pro jeho fotbalový vývoj nepochybně prospěšnější, než starty za brněnské divizní „béčko“ nebo v dorostenecké lize,“ okomentoval Ševčíkovo hostování Lukáš Vaculík, sportovní ředitel FC Vysočina.

Michal Ševčík (nar. 13. srpna 2002) až do patnácti let působil ve Fotbalové škole Třebíč, odkud jej dobře zná i kouč FCV Aleš Křeček. Po přestupu do Brna se stal stálicí českých mládežnických reprezentací, kde dosud v kategoriích U16 až U19 nastoupil do 13 utkání a vstřelil 3 branky. Dres prvního týmu Zbrojovky poprvé oblékl před čtrnácti dny při domácí prohře se Sigmou Olomo

Miroslav Fuks, marketingový manažer a tiskový mluvčí
 
FC VYSOČINA JIHLAVA,