OMEZENÁ KAPACITA NA NEDĚLNÍ LIGU. JAK SE DOSTAT DO HLEDIŠTĚ?

Viktoria Plzeň reaguje na nařízení Ministerstva zdravotnictví a musí omezit kapacitu Doosan Areny na 2000 osob. Na fotbal může v neděli přijít omezené množství permanentkářů.

Pro celý klub jde o velmi složitou situaci. Již v úterý byl zastaven předprodej vstupenek na nedělní zápas s Brnem i volný prodej permanentek, ve středu jsme obdrželi rozhodnutí o zásadním omezení kapacity Doosan Areny. „Jde o velmi nepříjemnou situaci pro celý klub i pro naše fanoušky, musíme to však respektovat,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

V neděli odpoledne (15:30) může duel Viktorky s Brnem sledovat v Doosan Areně 2000 osob. „Prakticky neexistuje ideální řešení, jak tento počet fanoušků vybrat. Rozhodli jsme se, že povolená kapacita bude nabídnuta permanentkářům, kteří si oproti své kartě vyzvednou náhradní vstupenku přímo na pokladně Doosan Areny, výměna bude spuštěna v pátek v 9 hodin ráno a poběží až do naplnění povolené kvóty 2000 míst,“ informuje mluvčí.

Vzhledem k tomu, že několik dní byl otevřený i volný prodej vstupenek, bude těmto fanouškům nabídnuto vybrat si ze dvou variant. Vrácení plného vstupného (tato možnost až do posledního zápasu podzimu, 19. 12.) či ponechání si vstupenky s tím, že se tato vstupenka stane „voucherem“, který bude možné využít kdykoli během podzimu k vyzvednutí náhradní vstupenky na jakékoli domácí ligové utkání, pokud to volná kapacita umožní. „Aktuální nařízení je platné na následujících 14 dní, poté uvidíme, jak se situace vyvine. V ideálním případě by například fanoušci mohli vstupenku využít na dalším domácím zápase se Spartou. To však samozřejmě nyní nedokážeme slíbit,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Pokud se rozhodnete pro vrácení vstupného, máte tři možnosti podle toho, kde jste si vstupenku zakoupili:

A/ nákup na pokladnách nebo Viktoria shopu v Doosan Areně
V takovém případě vám vstupné bude vráceno přímo na tomto místě po předložení vstupenky.

VRÁCENÍ VSTUPNÉHO BUDE PROBÍHAT NA POKLADNÁCH
Pátek 9:00 – 17:00
Sobota 9:00 – 17:00
Neděle 9:00 – začátek utkání
Dále ve fanshopu

B/ online na webu Plzeňské vstupenky a aplikace FCVP
Zde musíte zaslat email na info@plzenskavstupenka.cz , do předmětu uveďte „Žádost o vrácení vstupného“ a do emailu napište vaše jméno, příjmení, číslo vstupenky a číslo účtu, na který chcete peníze zaslat. Stejný postup zvolte i v případě, že jste si vstupenky zakoupili skrze aplikaci FCVP.

C/ Prodejní místa Plzeňské vstupenky
Vstupné vám bude vráceno na stejném prodejním místě, kde byla vstupenka zakoupena. Na jiném nelze provést.

VYZVEDNUTÍ NÁHRADNÍ VSTUPENKY PRO PERMANENTKÁŘE BUDE PROBÍHAT NA POKLADNÁCH
Pátek 9:00 – 17:00
Sobota 9:00 – 17:00
Neděle 9:00 – začátek utkání
(může být ukončeno dříve vyčerpáním povolené kvóty)

Mgr. Václav Hanzlík, Ředitel komunikace, Head of communication,

FC Viktoria Plzeň, a.s