Prohlášení Ligové fotbalové asociace k dnešním informacím z MZ ČR

Vážení přátelé,

dříve, než se Ligová fotbalová asociace seznámí s přesným zněním dnes avizovaného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví, aby je zanesla do Protokolu opatření, můžete použít prosím následující prohlášení spojený s komentářem předsedy LFA:

Ligová fotbalová asociace přijala informaci o novém mimořádném opatření Ministerstva zdravotnictví, které významněji omezí počet diváků na ligových utkáních. Ihned poté, co se LFA seznámí s přesným zněním opatření, zapracuje změny do svého Protokolu opatření, které po schválení Ligovým výborem odešle na jednotlivé kluby.

Komentář Předsedy Ligové fotbalové asociace p. Dušana Svobody: „Omezení počtu diváků nový ministr zdravotnictví již avizoval a vzhledem k epidemiologické situaci mu rozumíme. Pro nás i jednotlivé kluby je podstatné, že je v tuto chvíli časově omezené na čtvrtnáct dní a všichni věříme, že se během dvou týdnů podaří situaci v Česku stabilizovat a postupně zlepšovat. S ministerstvem zdravotnictví i dalšími orgány veřejné moci jsme v kontaktu a jsme připraveni spolupracovat i nadále,“ řekl Dušan Svoboda, předseda LFA.

Děkuji.

S přátelským pozdravem.

Štěpán Hanuš, Ředitel komunikace a PR,

LIGOVÁ FOTBALOVÁ ASOCIACE