Sparta otevírá novou fanzónu na střeše Galerie Harfa

Sparta ve spolupráci s Galerií Harfa přináší všem fanouškům unikátní zážitek! Po celou sezónu 2020/2021 můžete pod otevřeným nebem sledovat všechny zápasy svého oblíbeného týmu. A to v přímém přenose na velkoplošné obrazovce. Navštivte novou sparťanskou hokejovou fanzónu na střeše Galerie Harfa a nenechte si tak ujít žádný zápas.

První duel na hřišti plzeňské Škodovky se nezadržitelně blíží a pro všechny fanoušky máme skvělou zprávu. Na Terasách Harfa jsme pro vás připravili pravou sparťanskou fanzónu. Můžete si tak nejen tento zahajovací duel, ale všechny zápasy v nadcházející sezóně, užít zdarma v přímém přenosu na velkoplošné obrazovce.

Během zápasů se ve fanzóně můžete těšit na bohatý doprovodný program pro celé rodiny. Potkáte se s oblíbeným sparťanským maskotem, sparťanskými legendami či současnými hráči a trenéry. V neposlední řadě si zasoutěžíte v kvízu či tipovačce o menší ceny nebo slevy do obchodů Galerie Harfa. Po domácích duelech bude ve fanzóně následovat pozápasový program, na který se mohou vydat všichni fanoušci z O2 areny a společně zápas u piva zhodnotit.

Již v minulé sezóně patřily nedělní hokejové dny na Harfě mezi oblíbené a hojně navštěvované. Pro děti byl připraven bohatý program včetně kluziště, kde si mohly zabruslit a zahrát hokej. Letos budou tyto dny spojeny s předzápasovým programem a následnou možností sledovat přímý přenos ze zápasu doslova pod otevřeným nebem, což fanouškům nabízí specifický a unikátní zážitek, který jinde nenajdou.

Fanzóna bude samozřejmě dbát na dodržování všech daných hygienických a bezpečnostních opatření. Ta se mohou v průběhu dní a týdnů měnit, proto, prosíme, sledujte události, na kterých se vždy dozvíte aktuální informace. Nejbližší zápasy si ovšem můžete užít bez starostí a jakýchkoliv větších restrikcí.

Přijďte klukům zafandit v jejich prvním zápase na ledě Plzně! Začínáme v pátek 18. 9. v 17 hodin! V neděli následuje domácí zápas se Zlínem. Pozvěte své přátele, kamarády a rodiny a pojďme si společně užít skvělý hokej!

Dominika Kučinská
2media.cz