Brněnská Kometa na hokejovém nebi zatím nezáří!

V Poháru Generali Česká pojišťovna Cup si naše nejlepší hokejová mužstva, ověří jak jsou připravena na nový ročník 2020/21 Tipsport extraligy, který by měl začít už za měsíc.

Překvapuje, že v současném „letním“ hokeji se vůbec nedaří  brněnské Kometě, která oba zápasy  prohrála shodným  výsledkem 0:2!  Naopak  v dobré formě se ukazují Pardubice, které se v minulé sezóně  stěží zachraňovaly. Po změnách v klubu, v čele s novým majitelem Dědkem, se zdá, že Dynamo by mohlo navázat na slavnější dny pardubického hokeje.

Dobře si v Poháru vedou i Třinec, Zlín a Hradec Králové, které stejně jako  Pardubice oba zápasy vyhrály. Naopak kromě Brna jsou zatím bez vítězství Mladá Boleslav, Vítkovice, Olomouc, Přerov, také Sparta, která se poprvé za značných opatřeních proti nákaze koronavirem představila ve svém dřívějším působišti, v holešovické hale.  

Téměř 1400  nedočkavých fanoušků  pražského týmu vidělo jeho porážku 3:4 po prodloužení. Hodně pozměněnému mužstvu Sparty nebylo nic platné, že v průběhu zápasu vedlo  2: 0 a 3:1 osm minut před normální hrací doby.  Závěr zápasu však nezvládlo a nakonec ještě  inkasovalo v prodloužení.

Čtvrteční výsledky:

Sparta- Plzeň 3:4 v prodl., Hradec Králové – Brno 2:0,  Pardubice – Olomouc 5:2,  Vítkovice – Třinec 3:4,  Karlovy Vary – Liberec 4:5 v prodl.  a  Přerov – Zlín 0:6.

ČTSA,ph, foto: Steinbergerova,