Víme, jakým vozem bude jezdit Česká Missis 2020!

Ford AMB Praha se stal nejen partnerem soutěže krásy Česká Miss, ale nově i soutěže Česká Missis. Novým vozem značky Ford tedy nebudou jezdit jen tři nejkrásnější dívky Česka, ale i nejsympatičtější maminka – vítězka soutěže Česká Missis 2020.

Ford v rámci své nabídky pokrývá širokou škálu typů vozů od sportovních, přes rodinná, až po užitková auta. Díky tomu si ve Ford AMB Praha vybere každý, ať už je jedná o rodinu, nadšence do sportovních vozů, který touží mít doma svou „Eleanor,“ anebo dívku, která dává přednost malému praktickému autu. Proto je jisté, že Ford perfektně dokáže uspokojit potřeby vítězek obou soutěží a dámy si během svého roku kralování užijí cesty v maximálním pohodlí a bezpečí.

Na jaký model se může Česká Missis 2020 těšit prozatím zůstává tajemstvím, nicméně jisté je, že se bude jednat o rodinný vůz. “Věřím, že vítězka bude mít z tak krásné ceny radost a nový automobil ji umožní příjemné cestování nejen s rodinou,” uvedla ředitelka soutěže Česká Missis, Veronika Farářová a zároveň dodala: “Velmi si této spolupráce vážíme a těšíme se, jaký vůz Ford AMB Praha pro Českou Missis vybere.”

Zdroj: Michaela Hávová – foto Ford / Jan Altner – foto Česká Missis