Plán přípravy Sparty na novou sezonu!

Po krátkém volnu znovu začne sparťanským fotbalistům příprava na nový ligový ročník, který by měl dle aktuálního plánu začít v sobotu 22. srpna. Příprava začne v Praze a ještě před odjezdem na soustředění se Sparta představí na Strahově ve dvou přípravných zápasech. Poté se tým přesune na herní soustředění do Rakouska.

Sparťané se poprvé sejdou v pátek 24. července a první přípravné utkání odehrají už o pár dní později proti Vltavínu, v úterý 28.7. od 16:00. Další zápas je pak na programu v sobotu 1. srpna od 11:00 proti Táborsku. Oba zápasy se odehrají v Tréninkovém centru na Strahově, ale vzhledem k současné situaci okolo nového koronaviru Covid-19 je velmi pravděpodobné, že tato utkání budou odehrána bez přítomnosti fanoušků. Obě utkání vám nabídneme v přímých přenosech s komentářem na webu live.sparta.cz.

Následně se tým přesune do rakouských Korutan od Bad Kleinkirchheimu, kde v termínu 4.-14. srpna absolvuje herní soustředění včetně čtyř přípravných zápasů proti zahraničním soupeřům. Přesné termíny včetně lokací i jmen soupeřů zveřejníme včas na klubových komunikačních kanálech.

Pokud vše půjde podle plánu, tak první zápas nového ročníku FORTUNA:LIGY se odehraje o víkendu 22. a 23. srpna.

Čtsa, zrdrol: www.sparta.cz