Program Sparty v nadstavbě!

Sparta po vítězství na hřišti Slovácka ví, že po základní části obsadila stejně jako v minulé sezoně třetí místo a její zápasy v nadstavbě tak do určité míry zkopírují loňský program. Projděte si s námi, jaké zápasy a kdy nás čekají!

Nadstavbu zahájí Sparta dvěma zápasy na domácím hřišti. Na něm nejprve příští víkend přivítáme pátý tým tabulky, tedy Slovan Liberec. Hrát by se mělo v sobotu 20. června od 17:30. S Libercem jsme v aktuální sezoně v obou dvou zápasech prohráli, venku 1:3 a doma následně na startu jara 0:2.

Dalším domácím duelem bude souboj se šestým Baníkem Ostrava, se kterým jsme naposledy hráli v MOL Cupu před koronavirovou přestávkou. Souboj s Baníkem odehrajeme v úterý 23. června od 20:00.

Třetím duelem, který nás v nadstavbě čeká, bude o dalším víkendu výjezd na hřiště aktuálně třetí Viktorie Plzeň, které jsme v základní části také dvakrát podlehli a brzy proti ní odehrajeme také semifinále poháru. V Plzni se představíme v neděli 28.6. od 16:30.

Předposledním ligovým zápasem aktuální sezony a závěrečným domácím pro nás bude v neděli 5.7. od sedmnácti hodin duel proti Jablonci. 

No, a na závěr, stejně jako v minulé sezoně, pojedeme na Slavii. Derby bude závěrečným vrcholem ligového ročníku a hrát se bude v Edenu ve středu 8. července od 18:00.

Výsledky základní části také rozhodly o tom, že kdybychom postoupili do finále MOL Cupu, odehrajeme ho na hřišti našeho finálového soupeře. O tom, jak se budou distribuovat lístky na středeční zápas proti Plzni vás budeme informovat co nejdřív.

Čtsa, www.sparta.cz