O šampiónech hokejová liga

Liga je plně vlastněná a ovládaný šampióny hokejová liga AG/Ltd která zahrnuje, jak jeho podílníci, 26 evropské kluby, šest národních lig a mezinárodní lední hokej federace. Podílnická liga jsou z: Rakousko, Česká republika, Finsko, Německo, Švédsko a Švýcarsko. Nejlepší týmy z vyzývatele ligy (Belarus, Dánsko, Francie, Velká Británie, Norsko a Polsko) jsou prodloužené divoké karty. 2020/21 období zahrnuje 32 týmy z 12 lig které bojují být korunovaní evropští klubovní vítězové, zahrnující celkem 214 národní mistrovství mezi nimi. CHL období vyvrcholí jeden-herní finální rozhodující boj být využívá 9 únor 2021.

Šampiónové hokejový ligový tah produkoval 16 matchups pro kolem 32 který otevře 2020/21 vítězové hokejové ligové období.

Šampiónové hokejový ligový tah je kompletní, a všechny týmy zapojený nyní vědí kdo oni budou čelit v kolem 32, právě tak jako jejich potenciálů cesta k fináli. První hry v kolem 32 jsou naplánované na úterý 6 a středa 7 říjen, zatímco návrat hry budou konat se jeden týden později úterý 13 a středa 14 říjen.

Matchups byli tažený tímto způsobem:

 Bili Tygři Liberec (CZE) – GKS Tychy (POL)Lulel hokej (SWE) – Eisbaren Berlin (GER)ZSC lvi Curych (SUI) – SrnderjyskE Vojens (doupě)Lukko Rauma (ploutev) – Sparta Prague (CZE)červený býk Salzburg (AUT) – Tappara Tampere (ploutev)HC Bolzano (ITA) – EHC Biel-Bienne (SUI)Farjestad Karlstad (SWE) – Cardiff ďábli (UK)Straubing tygři (GER) – Gencve-Servette (SUI)Karpat Oulu (ploutev) – Aalborg piráti (doupě)Adler Mannheim (GER) – Grenoble (bratr)EV Zug (SUI) – Skelleftel AIK (SWE)červený býčí Mnichov (GER) – Ilves Tampere (ploutev)Ocelari Třinec (CZE) – Yunost Minsk (BLR)Frolunda indiáni (SWE) – Neman Grodno (BLR)HC Davos (SUI) – Vídeň verzálky (AUT)Rogle Ängelholm (SWE) – Stavanger maznice (Nor)

CHL určit rozvrh založený na faktorech jako arénová dostupnost a rozhlasové závazky. Jakkoli, týmy z hrnce 2 bude hra jejich domácí hra nejprve, kde možná.Jednou rozvrh je známý, který to bude udělán dosažitelný na CHL-ovo úředním websajt.

2020/21 hrající formát

V 2020/21 vítězích hokejové ligové období, celkem 61 hry budou hrát nad během devíti herních dnů mezi říjnem a únorem. Období bude začínat okamžitý knockout kolem 32, které bude pozůstávat z dvou-hry, domova a pryč, úhrnu-skórující série až k polu-finále. Období vyvrcholí na 9 února 2021 s nejzazší jednou-hrou finální určit evropské klubovní vítěze.

Média kontakt, Monika Reinhard · komunikační ředitel, 

Vítězové hokejová liga (CHL) AG

 (CHL) AG