Reakce hráčů SI na aktuální rozhodnutí UEFA o odložení finálového turnaje EURO o jeden rok

Bořek Dočkal: UEFA rozhodla v danou chvíli nejrozumněji, jak mohla. Žádné náhradní řešení samozřejmě není ideální, ale v ideálním světě se nyní jednoduše nenacházíme. Samozřejmě se těším na tradiční tréninkový rytmus a hlavně pak na zápasy před fanoušky, proto koneckonců všichni fotbal hrajeme. Ale teď máme před sebou jiné a důležitější výzvy. Sport přijde na řadu teprve v momentě, kdy se život vrátí do normálních kolejí. A k tomu musí svou ohleduplností a chováním přispět každý z nás.

Pavel Kadeřábek: Tohle rozhodnutí vnímám z možných alternativ jako nejlepší. Všichni by si přáli, abychom tuto situaci vůbec nemuseli řešit, ale realita je, jaká je. Zdraví je přednější než sport, v Německu už je liga také od posledního víkendu přerušena. Pevně doufám, že se vše brzy podaří zvládnout a pak přijde čas taky na fotbal.

Tomáš Koubek: Je to z mého úhlu pohledu jediné logické řešení vzhledem k aktuální situaci ve světě i ve sportu. Fotbal je až daleko vzadu na seznamu priorit a úkolů, které teď před sebou všichni máme. Budu samozřejmě strašně rád, pokud se fotbal na všech úrovních znovu rozběhne. Bude to totiž znamení toho, že se svět vrátil do normálu. Do té doby je třeba respektovat pokyny a být obezřetní a ohleduplní ke svému okolí.

S pozdravem

Pavel Pillár, Ředitel komunikace

SPORT INVEST Marketing