Čeká nás dvojzápas! Nejprve souboj Viktorií, poté duel se Sokolovem

Poslední možnost vidět viktoriány před odletem na soustředění se fanouškům naskytne ve čtvrtek 23. ledna, kdy se tým trenéra Guľy představí v Luční ulici v přátelském dvojutkání. V 11:00 dojde na souboj s Viktorií Žižkov, tři hodiny nato s Baníkem Sokolov.

V úvodním zápase porazili červenomodří Ústí nad Labem 4:1 po gólech Čermáka, Kayamby, Mihálika a Alvira. V Luční ulici se sešlo kolem 900 diváků. „Fanouškům určitě chceme poděkovat, že dorazili v takovém počtu,“ vzkázal nový kouč Plzně Adrian Guľa.

A ve čtvrtek je tu další možnost, kdy lze podpořit jeho celek v akci, a to rovnou ve dvojutkání!

Brány areálu v Luční ulici se otevřou 60 minut před výkopem, tedy v 10:00. Vstupné činí 50 Kč, zdarma mohou přijít opět držitelé permanentních vstupenek, platebních karet FC Viktoria, děti do 15 let, vozíčkáři a majitelé VIP karet. 

Ti fanoušci, kteří si zakoupí vstupenky na první zápas (od 11:00 se Žižkovem), mohou v Luční ulici zůstat, případně se do ní vrátit i na druhý zápas (od 14:00 se Sokolovem) bez nutnosti zakoupení další vstupenky.

Parkování bude možné buď u Doosan Areny na RED parkingu, či přímo v Luční ulici, ne však v samotném tréninkovém areálu. K dispozici fanouškům bude na místě stánek s občerstvením, fanshop tentokráte bude otevřený pouze v Doosan Areně, rozhodně však doporučujeme jeho návštěvu, protože stále pokračuje velký výprodej!

Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer / ředitel komunikace,

FC Viktoria Plzeň, a.s.