První přátelský zápas pod novým trenérem již tuto sobotu!

V sobotu 18. ledna odehraje Viktoria Plzeň v 11:00 v Luční ulici první přátelský zápas v zimní přípravě sezony 2019/2020. Soupeřem jí bude druholigové Ústí nad Labem a vy máte možnost vidět viktoriány poprvé v tomto roce naživo!

Viktoriáni, přijďte se poprvé podívat na tým Adriana Guľy v akci! 

 Nyní, o nadcházejícím víkendu, máte ideální možnost strávit fotbalové dopoledne s Viktorkou a prohlédnout si všechny nové či staronové tváře. Na hřišti se představí navrátilci z hostování jako Pavel Šulc, Milan Havel a Pavel Bucha, nebo také posily v podobě Marka Alvira a Jindřicha Staňka.

„Už se těšíme, až si zahrajeme. Je to lepší, než trénovat, což vám potvrdí každý hráč. Doufám, že se přijde podívat i hodně fanoušků,“ zve záložník Lukáš Kalvach.

Brány areálu v Luční ulici se v sobotu otevřou 90 minut před výkopem, tedy v 9:30. Vstupné činí 50 Kč, zdarma však mohou přijít držitelé permanentních vstupenek, platebních karet FC Viktoria, děti do 15 let, vozíčkáři a majitelé VIP karet.

Parkování bude možné buď u Doosan Areny na RED parkingu, či přímo v Luční ulici (ne však v samotném tréninkovém areálu). K dispozici fanouškům bude na místě stánek s občerstvením a Viktoria shop – zde si budete moci mimo jiné koupit výhodně atraktivní věci z velkého povánočního výprodeje (bude ukončen 31. ledna).

S Ústím nad Labem se Viktoria utkala v přípravě již před rokem, kdy v zápase hraném ve formátu 4×30 minut zvítězila 6:1 (góly Chorý, Bakoš, Pačinda, Hořava, Kayamba, Beauguel – Matějka). Sobotní duel se bude hrát v klasickém formátu 2×45 minut.

Před odletem na španělské soustředění už se červenomodří doma představí pouze jednou, a to dvojzápasem ve čtvrtek 23. ledna od 11:00 proti Žižkovu a od 14:00 proti Sokolovu.

Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer / ředitel komunikace,

FC Viktoria Plzeň,