Viktoria věnuje zápas s Libercem na podporu NTKD! Pomozte i vy!

Logo Nadace pro transplantace kostní dřeně na dresech v zápasech Ligy mistrů a Evropské ligy. Speciální aukce dresů týmů z Ligy mistrů. Viktoriánská tramvaj na podporu Nadace a nyní další velký projekt! Nejbližší domácí zápas se Slovanem Liberec (10. 11. od 14:30) bude věnován právě NTKD. Pomoci můžete i vy.

Po nedělním obědě je to ideální plán na příjemné odpoledne! Krátce po poledni pro vás máme nachystanou speciální charitativní autogramiádu, kde se osobně setkáte nejen s viktoriány, ale i dalšími zajímavými osobnostmi, které pojí láska k našemu klubu. A pak samozřejmě na fotbal do Doosan Areny. Viktorka hostí od 14:30 Liberec.

Do tohoto utkání nastoupí viktoriáni poprvé v lize s dresy, které mají na zádech logo Nadace pro transplantace kostní dřeně. Celý zápas totiž bude věnován na její podporu. A tomu odpovídá i předzápasový program. Již ve 12:30 bude na točně U Zvonu přistavená speciální nadační tramvaj, kterou jsme představili před několika týdny. 

V jejích útrobách na vás v tu dobu bude čekat známý zpěvák Marek Ztracený, jedna z viktoriánských legend Daniel Kolář, populární youtuber Pedro, dlouhodobě jeden z nejlepších českých hráčů ve světě eSportu Lukáš Pour alias T9 Laky a Jakub Brabec, který do zápasu s Libercem nebude moci zasáhnout kvůli karetnímu trestu. Ti všichni přímo na místě podpoří NTKD tím, že vstoupí do Registru dárců a zároveň se vám rádi podepíší na speciální plakát, který si budete moct přímo na místě zakoupit. Právě koupí plakátu přispějete rovněž na NTKD. Autogramiáda bude ukončena ve 13:45 tak, abyste se následně pohodlně přesunuli do Doosan Areny na duel s Libercem. 

„Podpora Nadace je velice důležitá. Tyhle věci přesahují fotbal a my se k tomu velmi rádi přidáváme. Věnovat celé utkání je skvělý nápad a my k tomu jako tým chceme přispět hlavně dobrým fotbalem, který fanoušky poteší,“ říká fotbalový univerzál Adam Hloušek, který do Registru dárců vstoupil právě při představení speciální tramvaje na podporu NTKD.

Pokud chcete Nadaci pomoci již nyní, můžete tak učinit třeba pomocí dárcovské zprávy DMS, případně příspěvkem na transparentní účet. Více informací naleznete ZDE.

Vstupenky na utkání jsou v prodeji. Dají se zakoupit ve Viktoria shopu, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE), v klubové aplikaci a také online z pohodlí domova ZDE.

Michal Belšán, PR oddělení, PR Department,

FC Viktoria Plzeň, a.s.