V prodeji jsou nově nejlevnější lístky na Anglii!

Na kvalifikační zápas o postup na mistrovství Evropy proti Anglii (11. října v Edenu) jsou znovu k dostání i nejlevnější vstupenky III. kategorie za 900 korun. Fotbalová asociace je získala zpět ze strany Sinobo Stadium, který je měl k dispozici v rámci kvóty jako vlastník stadionu.

 V prodeji je tak navíc nově 454 vstupenek a jde o poslední lístky na utkání s Anglií, které se touto cestou vrací do prodeje. Vstupenky lze kupovat na webu www.vstupenkyfotbal.cz, a to ve třech cenových kategoriích za 900, 1900 a 2900 korun:

I. kategorie (sektor 228): 50 lístků

II. kategorie (sektor 226): 142 lístků

II. kategorie (sektory 110, 106 a 126): 262 lístků

Národní tým nastoupí proti Anglii 11. října (Sinobo Stadium, domácí stadion Slavie) a tři dny nato v přípravě proti Severnímu Irsku (Generali Arena, domácí stadion Sparty). Také na tento zápas jsou lístky ještě k dostání.

 Česká reprezentace je ve své kvalifikační skupině na postupovém druhém místě – tři body právě za Anglií. Příprava proti Severnímu Irsku pak bude posledním testem před listopadovým závěrem kvalifikace. A to proti rozjetému soupeři, který se ve své kvalifikační skupině drží na postupové pozici mezi Německem a Nizozemskem.

Poslední volné místo v nominaci české fotbalové reprezentace na zápasy proti Anglii a Severnímu Irsku obsadí útočník Zdeněk Ondrášek. Trenéři národního týmu se ho rozhodli povolat na základě jeho výkonů v americké lize za Dallas.

Třicetiletý Ondrášek se do české reprezentace dostal poprvé v kariéře. V mládeži má na kontě tři starty za jedenadvacítku.

„Trenéři ho pečlivě sledovali delší dobu. V posledních týdnech si řekl o nominaci svými výkony za Dallas. Myslíme si, že si pozvánku do národního týmu zaslouží a že nám může pomoci,“ uvedl manažer reprezentace Libor Sionko.

Ondrášek dal od poloviny srpna v americké lize pět gólů. V minulém ročníku se mu dařilo i ve Wisle Krakow, za kterou se v polské lize trefil jedenáctkrát v devatenácti zápasech. V české nejvyšší soutěži hrál až do roku 2012 za České Budějovice.

Pondělní sraz české reprezentace ovšem Ondrášek nestihne. V neděli ho ještě čeká zápas ve Spojených státech, a tak se k národnímu týmu připojí až v pondělí večer.

Český národní tým čeká v pátek 11. října kvalifikační zápas o postup na mistrovství Evropy 2020 proti Anglii (stadion Eden) a tři dny nato příprava proti Severnímu Irsku (stadion Letná). Lístky na obě utkání jsou k dispozici na webu www.vstupenkyfotbal.cz.

Petr Šedivý, Tiskový mluvčí české fotbalové reprezentace

Fotbalová asociace České republiky