Zdravotní stav sparťanského kádru před 9. kolem ve Zlíně!

O víkendu a zejména v neděli se po reprezentační přestávce opět rozběhnou ligové boje, od 15:00 hodin se představí pražská Sparta v 9. kole FORTUNA:Ligy na hřišti Zlína. K dispozici budou mít trenéři již některé hráče, kteří ukončili zdravotní problémy. Přesto se jich ještě několik uzdravuje po zranění.

Do kádru se vrátil již Martin Frýdek, který byl po zranění mimo hru v průběhu letní přípravy. Rovněž Andreas Vindheim, který nastoupil před reprezentační přestávkou za sparťanskou rezervu a hrál v tréninkovém utkání proti Viktorce Žižkovu. Oba hráči jsou zdravotně v pořádku, takže není vyloučené, že o víkendu nastoupí v závěru, proti moravskému domácímu týmu.

Za „B“ tým už odehrál několik zápasů obránce David Lischka, který současně trénuje s A-týmem. Rovněž on se představil v tréninkovém utkání s Žižkovem. David neustále nabírá kondici, aby pomohl spoluhráčům, svým dobrým výkonem v ligových zápasech.

Naopak na sparťanskou marodku přibyl Matěj Hanousek, který z důvodu svalového zranění, nedohrál ligový zápas doma proti Olomouci. Jeho absence pravděpodobně potrvá, delší dobu.

Již delší dobu je mimo hru také Costa, který nebude k dispozici ještě několik týdnů. Na marodce je i dlouhodobě, Matěj Pulkrab, Ondřej Zahustel, Václav Drchal, Filip Panák, Václav Kadlec a Bořek Dočkal.

Čtsa, kc, zdroj: www.sparta.cz