Útočník Tomáš Wágner odešel do Zlína!

Devětadvacetiletý forvard Tomáš Wágner po třech měsících opouští Mladou Boleslav a odchází do FC Fastav Zlín, kde bude působit jako hostující hráč do konce letošního kalendářního roku.

Tomáš Wágner je odchovancem příbramského klubu, kde prošel všemi mládežnickými kategoriemi a necelé tři měsíce po devatenáctých narozeninách, v závěru května 2009 ve svém prvním prvoligovém startu vstřelil i premiérový gól v české nejvyšší soutěži. Na začátku roku 2012 přestoupil z Příbrami do Plzně, ale po půlroce se vrátil do Příbrami jako hostující hráč. Ročník 2013-14 odehrál v Plzni, která jej na ročník 2014-15 uvolnila na hostování do FK Mladá Boleslav. V mladoboleslavském dresu tehdy nastoupil do čtyřiadvaceti mistrovských zápasů a nastřílel deset gólů.
V létě 2015 přestoupil z Plzně do Jablonce, kde vydržel necelé dva roky. V lednu 2017 jej zlákal trenér Weber k přesunu do Karviné, kde půlroční hostování uzavřel definitivním přestupem z Jablonce do tohoto slezského klubu. V Karviné za dvaapůlletého působení byl s pětadvaceti nastřílenými góly nejvýraznější ofenzivní osobností.
Po letošním letním přestupu z Karviné za Mladou Boleslav nastoupil pouze do tří prvoligových utkání bez střeleckého zápisu. Jeho celková bilance v tuzemské lize činí 251 startů a 72 gólů.

Oddělení komunikace FK Mladá Boleslav
Jiří Koros, manažer komunikace