Utkání Teplic s Mladou Boleslaví bylo odloženo!

Utkání 4. kola FORTUNA:LIGY mezi Teplicemi a Mladou Boleslaví se o tomto víkendu neuskuteční. Zápas byl kvůli problémům středočeského klubu na cestě z Kazachstánu odložen na neurčito.

Fotbalisté Mladé Boleslavi se v odvetě 2. předkola Evropské ligy představili ve čtvrtek na půdě kazašského klubu Ordabasy Šymkent, kde po výhře 3:2 slavili postup do další fáze soutěže. Následující utkání pak měli svěřenci trenéra Webera odehrát v neděli v Teplicích, duel ale nakonec musel být odložen.

Na vině je problém s letadlem, které muselo pro potíže s navigací již po deseti minutách přistát. Mladoboleslavští se tak z Kazachstánu vypraví až v pátek odpoledne. 

„Týmu Mladé Boleslavi se z objektivních technických důvodů zpozdil o více než půl dne odlet z dalekého Kazachstánu. Do České republiky se tak po odvetném utkání druhého předkola Evropské ligy vrátí s výrazným zpožděním až v pátek večer a z těchto důvodů jsme vyhověli jejich žádosti o odložení utkání 4. kola FORTUNA:LIGY na hřišti Teplic z původně plánovaného termínu (neděle 4.8. od 16:30 hodin). O náhradním termínu utkání bude rozhodnuto co nejdříve po návratu vedení boleslavského klubu do ČR. Úspěšné působení českých zástupců v evropských pohárech je pro český klubový fotbal prioritou a rádi bychom jménem LFA i FK Mladá Boleslav poděkovali vedení FK Teplice za velmi vstřícný krok a všem fanouškům za pochopení,“ uvedla Ligová fotbalová asociace ve svém prohlášení.

Čtsa, www.fortunaliga.cz