Střelnice od Fortuny bude v tomto kole na zápase Bohemians s Plzní. Hraje se o dresy zdarma!

Zábavná atrakce Fortuna fotbalová střelnice pokračuje druhou zastávkou. Tentokrát vyrazí na zápas Bohemians s Plzní. Fanoušci si budou opět moci zastřílet a vyhrát zajímavé ceny. S předstihem si atrakci vyzkoušeli i hráči klokanů.

Ve třetím kole na Baníku vystřelila parta ze sektoru P1 ostatním fanouškům 100 dresů Ostravy zdarma. Povede se stejný kousek v Ďolíčku?

Pro fanoušky klokanů si Fortuna připravila 400 náramků Bohemka, 60 originálních hraných dresů Adidas z předchozích sezon a pořádné fotbalové večeře s legendami Antonínem Panenkou a Karlem Dobiášem v Pivovaru a restauraci U Fleků. To všechno čeká na příznivce, pokud nejlepší tým střelnice překoná fotbalisty Bohemians.

Fotbalová střelnice bude připravená poblíž stadionu už dvě hodiny před výkopem zápasu Bohemians : Plzeň, tedy v sobotu 3. srpna od 17:30. Pro první návštěvníky bude připraveno 200 piv zdarma.

Pětice hráčů ve složení Jakub Nečas, Matěj Koubek, Jakub Podaný, Jan Vondra a Ibrahim Keita nasázela za záda mistra světa ve footbagu Honzy Webera osm branek. Vyrazte na fotbal dřív a zasoutěžte si na oblíbené atrakci.

Se startem FORTUNA:LIGY se opět rozjela po českých stadionech také Fortuna fotbalová střelnice. Ta v uplynulé sezoně přinášela parádní zážitky, zábavu i ceny. A nejinak tomu bylo i při letošní první zastávce v Ostravě. Tam zvítězil tým Vandráci z P1, který nakonec díky přesné mušce v jackpotu přihrál ostravské dresy ještě stovce dalších fanoušků.

Teď střelnice pokračuje dál. Ve čtvrtém kole se představí v Ďolíčku, kam přijede Plzeň. A nebylo by to to pravé ořechové, kdyby si střelbu předčasně nevyzkoušeli také samotní hráči. Zeleno-bílá pětice si vzala na pomoc ještě klokaní legendu Vladimíra Hrušku a společně se jali vyzkoušet nástrahy populární atrakce.

Neměli ale vůbec snadný úkol. Na střelbu měli časový interval jediné minuty a pálit mohli pouze z voleje a po nadhozu o trampolínu. Do branky se navíc postavil mistr světa ve footbagu Honza Weber. Hráči Bohemians nakonec nastavili laťku na osmi brankách. Pokud ji nejlepší fanouškovský tým překoná, přihraje stovce příznivců na stadionu dres zdarma.

Stačí vytvořit si tým o dvou až deseti hráčích a vyrazit na zápas Bohemians – Plzeň. Můžete se poměřit s ostatními fanoušky i profesionály. A k tomu vyhrát zajímavé ceny pro sebe i další příznivce. A to se vyplatí.

Čtsa, www.fortunaliga.cz