Na Olympiakos zbývá posledních 1500 vstupenek, prodávat se bude i v neděli!

Velký zápas s Olympiakosem se blíží! Viktoriáni již v úterý 23. července od 19 hodin zahájí boj o čtvrtou účast ve skupinové fázi Ligy mistrů a lístky z pokladen postupně mizí. Na utkání zbývá posledních 1500 vstupenek, zajistěte si tu svou i vy.

Lístky se dají zakoupit jak na pokladnách Doosan Areny, tak i na prodejních místech Plzeňské vstupenky. Platí však omezení pěti vstupenek na jednu osobu. Standardně se nebude prodávat v den utkání, poslední možnost k zakoupení tak mají příznivci FCVP v pondělí.

Od 13 do 17 hodin budou otevřeny pokladny u Doosan Areny i v neděli, aby si každý fanoušek stihl zakoupit svou vstupenku a zajistit si tak místo na tomto velkém zápase.

Dále si fanoušci mohou pořídit lístky také na prodejních místech Plzeňské vstupenky, která mají v sobotu či neděli otevřeno (seznam ZDE). V pondělí pak poběží klasický prodej na pokladnách Doosan Areny od 9 do 17 hodin, na některých místech Plzeňské vstupenky lze koupit vstupenky i déle (seznam ZDE).

Na pokladnách stadionu ve Štruncových sadech je možné platit hotově i platebními kartami. Za velkým snem o Lize mistrů chceme vykročit s vámi v zádech, pojďme zaplnit stadion a vytvořit hráčům co nejlepší atmosféru!

CENÍK VSTUPENEK
1. kategorie:
 460 Kč
2. kategorie: 360 Kč
3. kategorie: 270 Kč
4. kategorie: 220 Kč

Michal Belšán, PR oddělení,

FC Viktoria Plzeň,