Plán letní přípravy FC Viktoria Plzeň

Teprve v neděli odehráli viktoriáni poslední ligový zápas, již za dva týdny se však budou hráči hlásit trenéru Pavlu Vrbovi na startu letní přípravy. Co Viktorku čeká? Rakouský Werstendorf, duel na Slovensku i tradiční soupeři. Dva týdny dovolené a zpět do práce.

Hráči Viktorky vstoupí do letní přípravy na sezonu 2019/2020 v pondělí 10. června. V úvodních dvou dnech jsou na programu fyzické a zátěžové testy, ve středu se potom tým poprvé sejde ke společnému tréninku. Dvoufázové tréninky budou opět zpestřeny přípravnými zápasy. Fanoušci uvidí Viktorku již tradičně doma ve dvou duelech s týmy z nižších soutěží. Nejprve v zápase s Domažlicemi a následně se Sokolovem.

K jednomu utkání pak tým odcestuje na Slovensko do Liptovského Mikuláše, kde odehraje zápas při příležitosti výročí 85 let od založení tamního fotbalového klubu. V termínu 26. 6. – 6. 7. čeká tým trenéra Pavla Vrby soustředění v rakouském Westendorfu. Zde jsou na programu tři přípravné duely se zahraničními soupeři. Jejich jména a místa zápasů budou ještě upřesněna, nicméně utkání se odehrají v následujících termínech – 29. 6., 2. 7. a 6. 7. Do nového soutěžního ročníku vstoupí Viktoria prvním zápasem o víkendu 12. – 13. 7. V červenci ji rovněž čeká 2. předkolo UEFA Champions League.

HARMONOGRAM PŘÍPRAVY: 10. – 11. 6. funkční testy 13. 6. první trénink 15. 6. FCVP – Domažlice (Luční ulice, čas bude upřesněn) 19. 6. FCVP – Sokolov (Luční ulice, čas bude upřesněn) 22. 6. Liptovský Mikuláš – FCVP 26. 6. odjezd na soustředění / Westendorf 29. 6. přípravný duel 2. 7. přípravný duel 6. 7. přípravný duel 13. 7. 1. kolo FORTUNA:LIGY 2019/2020.

Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer FC Viktoria Plzeň, a.s.

Napsat komentář