Hloupými chybami porážíme sami sebe!

Sparťané se oklepávají po nepovedeném výsledku a výkonu v Plzni, času na přemýšlení co zlepšit ale není moc. Už v neděli nás čeká poslední domácí utkání sezóny, ve čtvrtém kole nadstavby přivítáme souseda v tabulce – Jablonec.

„Samozřejmě bychom chtěli, aby každá sezóna byla pro sparťany radostí, abychom skončili v tabulce co nejvýš. Pracujeme na tom, aby to tak bylo, ale momentálně se nám to nedaří. Chápu, že pro fanoušky je složité být v těchto chvílích trpěliví, ale věřím, že zůstanou při nás a Sparta se brzy vrátí do starých vítězných kolejí,“ doufá Lukáš Štetina

„V Plzni jsme nehráli svoje maximum a ani Plzeň ho nehrála. Ke gólům jsme ji neuvěřitelně hloupě pomohli. Zbývají nám dva zápasy, musíme udělat maximum pro to, abychom se takovým chybám vyhnuli a odvedli co nejlepší výkon. Nesmí se stávat, že se takhle hloupě sami porazíme,“ říká Eldar Ćivić.

„Jde o to, že podobné výpadky se nám staly už několikrát v sezóně. Předvádíme slušné výkony, sbíráme body a pak přijde výpadek. Toho bychom se měli vyvarovat. Něco je špatně, musíme to změnit, aby se podobné kolapsy neděly,“ dodává Lukáš Štetina.

„Realizační tým si hned po utkání sedl a analyzoval ho na videu. Následně jsme to pustili hráčům, vysvětlili chyby. Ze začátku naše hra nebyla špatná, ale pak si Plzeň počkala na naše chyby a dala nám góly z brejků,“ říká dočasný trenér Sparty Michal Horňák.

„Početná marodka je hodně limitující, máme hráče, kteří několik měsíců nehráli a najednou by měli nastoupit. Je to mrzuté. Musíme to řešit do budoucna, protože tolik hráčů na marodce v jednu chvíli, to by nemělo být obvyklé,“ uzavírá Horňák.

Kompletní rozhovory uvidíte v tradičním videopreview, které vám nabídneme v průběhu odpoledne.

Čtsa, zdroj: www.sparta.cz

Napsat komentář