Skvělá akce v krásných prostorách! Viktoriánská selfiáda slavila úspěch

Devět hráčů Viktorie Plzeň bylo v úterní podvečer k dispozici spoustě fanoušků při tzv. první viktoriánské selfiádě. V prostorách Klubové místnosti za protilehlou tribunou Doosan Areny se viktoriáni se všemi fanoušky ochotně fotili, dělali si selfíčka a podepsali i pár předmětů. Navíc se příznivci plzeňského fotbalu mohli exkluzivně podívat do krásné klubové místnosti plné trofejí a zajímavých předmětů.

Celá akce proběhla za podpory partnerů ČSOB a Hitrádia FM Plus. Fanoušci navíc při odchodu jako překvapení dostali plechovku buď piva Gambrinus, nebo Pepsi lime či cherry. A hlavně se každý, kdo dorazil, podíval exkluzivně do klubové místnosti plné trofejí, dresů zahraničních soupeřů, upomínkových předmětů a historických artefaktů. A tak každý ze selfiády odcházel plný pozitivních dojmů a zážitků.

Hlavním bodem programu samozřejmě byla selfiáda s viktoriány. K dispozici na fotky byli Erik Pačinda, Roman Procházka, Tomáš Chorý, Marek Bakoš, David Limberský, Milan Petržela, Jean-David Beauguel, Jan Kopic a Patrik Hrošovský. Nechyběl také mistrovský pohár.

„Tuhle akci jsem si s lidma moc užil. Doufám, že se brzy společně uvidíme a hlavně, že nás společně budou všichni podporovat v nadstavbové skupině,“ vzkázal David Limberský, jehož doplnil Erik Pačinda: „Bylo to příjemné. Je to to nejmenší, co můžeme pro fanoušky za jejich podporu udělat. Navíc se mi moc líbily i prostory, kde akce probíhala.“ Z úst fanoušků pak zněla slova chvály: „Skvělá akce v krásných prostorách, děkujeme!“

I my vám, viktoriánům, děkujeme, že jste dorazili! A budeme se na vás těšit v Doosan Areně při bojích ve Skupině o titul. Vstupenky jsou v prodeji, více informací najdete ZDE.

Čtsa, Mgr. Václav Hanzlík PR manažer
FC Viktoria Plzeň, a.s.

Foto: www.fcviktoria.cz

Napsat komentář