Jan Kovařík: Jablonci máme co vracet! Doufám, že nás fanoušci podpoří!

V sobotu jdeme znovu na fotbal, čelem ke každé výzvě! Do Doosan Areny míří nebezpečný celek z Jablonce s pohárovými ambicemi. Co před duelem očekávají hlavní trenér Pavel Vrba a bývalý hráč Severočechů Jan Kovařík?

„Jablonec má pohárové ambice a určitě bude chtít u nás bodovat a udržet se v nejlepší šestce. Je to soupeř, který má dobré mužstvo i trenéra, určitě to nebude jednoduchý zápas,“ ví kouč Vrba. „Jablonec je houževnatý a běhavý tým. Hraje poctivý fotbal a potřebuje sbírat body, stejně jako my. Doma ale budeme chtít potvrdit, že se nám zde dlouhodobě daří,“ dodává Jan Kovařík.

Na podzim prohrála Viktoria v Jablonci 0:3. „Ten zápas nám nevyšel. Máme soupeři co vracet, určitě budeme chtít vyhrát,“ burcuje Kovařík. „Tehdy jsme měli období, kdy se nám nedařilo ani v Lize mistrů. Jablonec nás zválcoval a doufám, že mu to vrátíme,“ přeje si hlavní trenér Pavel Vrba.

K dispozici už opět bude kapitán Roman Hubník, kterému skončil karetní trest. „Pernica i Brabec zvládli zápas v Opavě dobře, tak uvidíme, kdo nakonec bude hrát. Navíc se už uzdravují marodi, například Jan Kopic se zapojuje do tréninku. Ten přetlak bude zachvilku větší a jsem zvědavý, jak to bude vypadat,“ těší se Vrba.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji. Dají se zakoupit ve Viktoria shopu v pátek od 9 do 17 hodin, v sobotu se pak od 9 do 12:30 bude prodávat ve fanshopu a následně na pokladnách. Prodává se samozřejmě také na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online. Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a víte, že na zápas nemůžete dorazit, využijte systému Nabídni své místo a výměnou za voucher do fanshopu uvolněte své místo pro dalšího viktoriána.

Lístky také dají zakoupit v nové aplikaci, kde můžete i nabídnout své místo! Zakoupit se dá přes Google či Apple store.

„Deset let se v Plzni hraje o poháry. Já osobně si pamatuji období, kdy se hrálo o záchranu. Všichni věrní fanoušci by si na to měli vzpomenout a když hrajeme o ty nejvyšší příčky, tak by nás měli ještě více podporovat. Doufám, že tohle je dostatečná pozvánka,“ přeje si trenér Pavel Vrba. „Doma se nám dlouhodobě daří a je to zásluha i našich fanoušků. Podporují nás a budeme rádi, když jich v sobotu přijde co nejvíce,“ zve Jan Kovařík.

Čtsa, Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer,
FC Viktoria Plzeň, a.s.

www.fcviktoria.cz

Napsat komentář