Slávista Miroslav Stoch Přihraj:Králem asistencí!

Statistika Přihraj: Král asistencí má svého čtvrtého vítěze. Po Stanciuovi ze Sparty, Budínském z Karviné a Jovovičovi z Jablonce se jejím dalším vítězem stal Miroslav Stoch z pražské Slavie, který v rozmezí 15. až 20. kola přihrál svým spoluhráčům na tři góly.

Slavia aktuálně kraluje lize se šestibodovým náskokem před druhou Plzní a v uplynulých pěti kolech neztratila ani bod. Zlín a Karvinou porazila 3:1, Opavu a Mladou Boleslav zdolala 3:2 a Jablonec s Teplicemi shodně 2:0. Důležitou součástí sestavy Slavie je Miroslav Stoch, který ve zmiňovaných pěti zápasech vstřelil dva góly a na další tři asistoval.

Právě přihrávky na góly jsou hlavním faktorem statistiky Přihraj:Král asistencí. Za období 15. až 20. kolo měli shodný počet tří asistencí Stoch ze Slavie, Přikryl z Mladé Boleslavi a Doležal z Jablonce, ovšem ve prospěch slovenského záložníka rozhodl nejvyšší údaj ve statistice přihrávek do gólových šancí při porovnání těchto tří.

Miroslav Stoch, který se na podzim vrátil do reprezentace Slovenska, aktuálně drží šňůru tří asistencí za sebou – na gól přihrál v zápasech s Mladou Boleslaví, Jabloncem i nyní o víkendu s Teplicemi.

Slávista Stoch nastoupí v příštích pěti duelech ve speciálním dresu označeném na rukávu jako Přihraj:Král asistencí, který bude na konci sezóny i s hráčovým podpisem vydražen. Výtěžek aukce poputuje na Nadační fond Zelený život.

Více informací o statistice Přihraj: Král asistencí naleznete zde.

Štěpán Hanuš, Ředitel komunikace a PR

LIGOVÁ FOTBALOVÁ ASOCIACE

 

Napsat komentář