Další etapa pohárových bojů je tady, buďte u toho s námi!

Dinamo Záhřeb prošlo svojí skupinou Evropské ligy bez jediné porážky a první příčku si drží i v domácí soutěži, v níž od roku 2006 s výjimkou jedné sezony dominuje. O kvalitě vylosovaného soupeře mluvili po prosincovém losu i samotní viktoriáni. „Určitě to nebude jednoduché. V Záhřebu pak bude jistě těžké prostředí, ale já si myslím, že to je hratelný soupeř,“ odhadoval nadcházející souboj Radim Řezník. „Je to zajímavý a zároveň velmi silný soupeř. A má velice dobré fanoušky,“ dodává David Limberský.

Také proto budou viktoriáni opět spoléhat na podporu svých fanoušků, kteří jim ve třech případech ze čtyř účastí ve vyřazovací fázi Evropské ligy pomohli postoupit dál. Konkrétně přes Neapol, Šachťar Doněck a Partizan Bělehrad. Jediný tým, který v této fázi viktoriánům vystavil stopku, bylo německé Schalke 04 v sezoně 2011/2012. Už v polovině února se svěřenci Pavla Vrby pokusí tuto pozitivní bilanci ještě vylepšit a my věříme, že u toho nebudete chybět!

Způsob prodeje

Vstupenky na domácí utkání proti Dinamu Záhřeb půjdou do prodeje už 10. ledna! Prodej bude probíhat jen na pokladnách Doosan Areny (nebude tedy možné zakoupit vstupenky online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky). Dodržen bude osvědčený systém předprodeje pro držitele permanentek, kteří budou moci uplatnit přednostní právo až do 15. ledna. Následně odstartuje volný prodej zbývajících vstupenek, k němuž ještě přineseme bližší informace na našem webu.

Ceny vstupenek

Jako vždy budou ceny rozděleny do čtyř úrovní podle kategorií nabízených vstupenek a znovu platí zvýhodněné ceny pro držitele permanentek.

ceník předprodej volný prodej
1. kategorie 700 Kč 890 Kč
2. kategorie 490 Kč 620 Kč
3. kategorie 370 Kč 470 Kč
4. kategorie 300 Kč 380 Kč

Prodejní doba

Předprodej bude probíhat v době od 10. do 15. ledna na pokladnách u severní tribuny Doosan Areny, na tzv. ticketpointu.

10. ledna 13:00–17:00 ticketpoint
11.–15. ledna 9:00–17:00 ticketpoint

Volný prodej bude následovat od středy 16. ledna do vyprodání kapacity stadionu.

16. ledna 13:00–17:00 ticketpoint
od 17. ledna bude upřesněno bude upřesněno

Čtsa, www.fcviktoria.cz  – Bezpečnostní opatření pro předprodej vstupenek,

 

 

Napsat komentář