JIZERSKÁ 50 HLÁSÍ 5 000. ÚČASTNÍKA. ZBÝVAJÍ POSLEDNÍ STOVKY MÍST!

52.ročník Jizerské 50 už nyní hlásí rekordní zájem o startovní čísla. Jestliže byl poslední ročník rekordní co do počtu startujících, o ten aktuální je ještě větší zájem. „České hory přivítaly první sníh a zájem opět o něco vzrostl. Například na hlavní 50km trať zbývá necelá třetina míst,“ upozorňují pořadatelé.

7 289, počet závodníků, kteří vyrazili na start letošního ročníku Jizerské 50. Bude jich v roce 2019 více? Zatím se zdá, že určitě. Zvýšený zájem o startovní čísla je na všech tratích, od 10 do 50 kilometrů.

„Například dětské závody Mini Jizerské slaví 25. narozeniny, i proto jsme rádi, že zájem není jen o dospělé závody, ale i o ty dětské. Pro celou rodinu bude nachystán bohatý doprovodný program. Navíc se řada dětí hlásí s rodiči i do ČT Jizerské 10. Tu trať zvládne v podstatě každý,“ zvou pořadatelé do Jizerských hor.

52.ročník slavného závodu se uskuteční druhý únorový víkend, od 8. do 10. února. Aktuálně jsou k dispozici registrace za levnější startovné, a to na všech distancí. Přihlásit se může kdokoliv na www.jiz50.cz.

„Pokud někdo přihlášení odkládá, měl by myslet na to, že míst na startu už příliš nezbývá. Navíc jsou kapacity jednotlivých závodů omezeny kvůli prostupnosti trati a ochraně přírody. Trať vede chráněnou krajinou oblastí a my chceme přírodu zanechat ve stejném stavu, jako před závodním víkendem,“ má jasno Richard Valoušek, tiskový mluvčí Jizerské 50.

3.1.2019 – Páteční program Jizerské 50 se posouvá. Začne o hodinu…

3.1.2019 – Hlavní tváří ČEZ Energy Festu Jizerské 50 bude v Liberci…

3.1.2019 – Sledujte dění na stadionu v Bedřichově. Aktualizujeme nově…

29.12.2018 – Levnější cena startovného končí v pondělí, přihlaste se včas

Čtsa, Richard Valoušek, Senior PR Manager, Raul s.r.o. /

 

Napsat komentář