Viktoriáni se znovu sejdou 3. ledna, přípravu zahájí funkční testy!

Viktoria Plzeň zná první konkrétní data pro přípravu na jarní část sezony 2018/2019. Hráči se poprvé sejdou 3. ledna při funkčních testech, doma sehrají tři přátelské zápasy a pak je čeká dvoutýdenní soustředění ve španělské Málaze.

Vše odstartují tradiční funkční testy, které prověří fyzickou připravenost viktoriánů na pokračování sezony. Ty se budou v prostorách Doosan Areny konat 3. a 4. ledna.

Tým trenéra Pavla Vrby pak bude dvoufázově trénovat ve vlastním tréninkovém areálu v Luční ulici, kde také sehraje trojici přátelských zápasů. Postupně se utká s Ústím nad Orlicí, Sokolovem a Ústím nad Labem.

  1. ledna pak tým odletí na tradiční soustředění do Španělska, které se tento rok bude konat v Málaze a bude trvat celkem 14 dní. Na něm Viktoria odehraje čtyři přátelské zápasy proti zahraničním soupeřům, jejich jména jsou momentálně v jednání a odhalena budou později.

Ze soustředění se vrátí 2. února a již následující víkend je čeká 20. kolo FORTUNA:LIGY na hřišti Mladé Boleslavi. Následuje duel Evropské ligy s Dinamem Záhřeb, který se v Doosan Areně odehraje ve čtvrtek 14. února od 21.00. Informace o prodeji vstupenek budou zveřejněny na začátku ledna.

Na www.fcviktoria.cz sportovniaukce.cz  stále pokračuje charitativní aukce dresů klubů Ligy mistrů, jejíž výtěžek bude věnován na podporu a propagaci NTKD. Aukce bude ukončena 15. ledna.

 Včera odpoledne byly ve FN na Borech předány na dětské klinice dárky, které mezi sebou vybrali fanoušci Viktorie během posledního zápasu s Karvinou.

Rozpis přípravy

  1. + 4. ledna: Funkční testy
    8. ledna: FCVP vs. Ústí nad Orlicí (Luční ulice)
    12. ledna: FCVP vs. Sokolov (Luční ulice)
    17. ledna: FCVP vs. Ústí nad Labem (Luční ulice)
    20. ledna: Odlet na soustředění do Malagy
    23. ledna: První zápas ve Španělsku
    24. ledna: Druhý zápas ve Španělsku
    28. ledna: Třetí zápas ve Španělsku
    1. února: Čtvrtý zápas ve Španělsku
    2. února: Návrat ze soustředění

Čtsa, www.fcviktoria.cz

 

Napsat komentář