Reprezentace zve fanoušky na výjezd do Anglie, samostatné vstupenky v prodeji od ledna!

Start nové kvalifikace o postup na evropský šampionát v roce 2020 přinese všem českým fanouškům výjimečný sportovní zážitek. Hned první utkání ve skupině totiž odehrají čeští fotbalisté v Anglii, jmenovitě pak na proslulém stadionu v londýnském Wembley. Zápas je na programu 22. března 2019. „Okamžitě po vylosování jsme zaznamenali stovky dotazů ohledně možnosti prodeje vstupenek či organizovaných zájezdů. Pevně věříme, že anglický výjezd bude jedním z nejpočetnějších v historii české fotbalové reprezentace,“ uvedl informace tiskový mluvčí české fotbalové reprezentace Pavel Pillár.

Ve spolupráci s certifikovanou cestovní agenturou CZECH SPORT TRAVEL připravilo marketingové oddělení reprezentace několik možností výjezdů, k dispozici jsou autobusové i letecké varianty. „Naším cílem bylo poskytnout fanouškům co možná nejrychleji osvědčenou možnost výjezdu s veškerým možným servisem. Věříme, že mnozí fotbaloví nadšenci využijí této nabídky jako exkluzivního dárku pod vánoční stromek,“ řekl k aktuální nabídce Pillár, který vzápětí doplnil. „Jistotu vstupenek do českého sektoru a také maximální možnou organizační pomoc anglických pořadatelů dávají právě tyto výjezdy spoluorganizované přímo zástupci české fotbalové reprezentace. Jakékoliv další zájezdy, které jsou v tuto chvíli fanouškům skrz další cestovní agentury nabízeny, se mohou potkat s obtížemi ze strany anglického svazu nebo přímo orgánů UEFA. Ta se z důvodu bezpečnosti snaží maximálně zamezit tomu, aby se na tribunách mísili fanoušci soupeřů.“

Kompletní nabídku výjezdů najdou fanoušci ZDE.  

Velký počet dotazů směřuje na prodej samostatných vstupenek bez dodatečné dopravy a další organizace. „V tuto chvíli čekáme na informace ze strany Angličanů, především pak na finální umístění sektorů, na ceny a nutné bezpečnostní procedury. Věříme, že veškeré informace budou k dispozici během nejbližších týdnů, ihned poté bude spuštěn prodej pro české fanoušky. Reálný start prodeje předpokládáme ve druhé polovině ledna. Vstupenek bude díky kapacitě stadion ve Wembley dostatek, fanouškům při nákupu vyjdeme maximálně vstříc,“ uvedla ticket manažerka FAČR Nikola Müllerová. „Prodej do anglických sektorů startuje již v tomto týdnu, nicméně při jejich pořízení se čeští fanoušci vystavují možným problémům ze strany pořadatelů. V tuto chvíli totiž není jasné, jak přísně budou nastavena bezpečnostní opatření na samotný zápas.“

Samostatnou kapitolou je pak nákup vstupenek na neoficiálních nákupních serverech. „Fanoušci využívající této varianty nemají jistotu, že za své peníze dostanou odpovídající službu. Také při domácím zápase se Slovenskem jsme řešili několik desítek příznivců, kteří nakupovali vstupenky přes server Viagogo a následně se z důvodu existence duplicitních vstupenek na stadion nedostali. V realitě londýnského konání utkání by tento problém nebyl z naší strany nikterak řešitelný,“ apeluje na fanoušky Müllerová.

Záměrem anglických pořadatelů i zástupců české reprezentace je maximálně zaplněný hostující sektor. „V tomto duchu jsme se bavili se zástupci anglické asociace již na dublinském losu a přislíbili jim maximální možnou informovanost českých fanoušků. Těšíme se na výjimečný výjezd, na speciální sportovní večer. Veškeré další informace ohledně vstupenek i výjezdů budeme fanouškům neprodleně předávat prostřednictvím webových stránek www.fotbal.cz i přes sociální sítě českého fotbalové reprezentace,“ zakončil veškeré informace Pillár.

Pavel Pillár, Tiskový mluvčí české fotbalové reprezentace

 

 

Napsat komentář