Sparta se rozhodla pomoci!

Sparta se rozhodla spojit poslední domácí utkání 18. kola s Teplicemi před Vánoci s pomocí na dobrou věc. V průběhu zápasu obdrží hned několikrát velkou finanční částku Nadační fond ACS, který pomáhá bývalým hráčům našeho klubu, kteří se ocitli v sociální a zdravotní nouzi.

Od vzniku Nadačního fondu ACS přispívají na své předhůzce současní hráči kontinuálně ze svých kontraktů. V letošním roce částka přesáhne 400 000 Kč. Fotbalisté Sparty se také zapojili do akce Armády spásy Nocleženky, jejíž cílem je pomoci lidem bez domova. Sparta také splní přání lidem v projektu Českého rozhlasu „Ježíškova vnoučata“. Přispět před utkáním a během jeho průběhu budete moci i vy a to do zapečetěných kasiček, se kterými budou hostesky obcházet stadion.

Před zápasem obdrží nadační fond ACS šek od hráčů, další částky pak dostane v průběhu poločasové přestávky.

Sparta se zapojila do projektu Ježíšova vnoučata, prostřednictvím kterého můžete splnit přání seniorům nebo hendikepovaným. Paní Eva si přála setkání s hráči, čtyřiaosmdesátiletý pan Kurt uvidí na vlastní oči zápas Sparty s Teplicemi.

Hráči našeho A-týmu přispěli také do projektu Nocleženky, kterým Armáda spásy zajišťuje pro člověka bez domova možnost strávit jednu noc v teple, najíst se a provézt osobní hygienu. Jedna nocleženka stojí 100 Kč a zakoupit ji můžete zde.

Čtsa, www.sparta.cz

Napsat komentář