Fotbal zve na ligové stadiony rodiny s dětmi!

Tradiční Víkend otců se dočká dalšího pokračování v následujícím 11. kole obou českých nejvyšších soutěží. Jednotlivé domácí kluby si pro dětské fanoušky nachystaly bohaté doprovodné programy a Ligová fotbalová asociace zaštítila celou akci zajímavou soutěží ve spolupráci se svým partnerem cestovní kanceláří Alexandria.

„Víkend otců patří mezi velmi povedené projekty a každý půlrok vnímáme pozitivní ohlasy z celého fotbalového prostředí. LFA společně s kluby dlouhodobě podporuje návštěvy nejmenších fanoušků a celých rodin na ligových stadionech. Věříme, že letos Víkend otců navíc podtrhne dosavadní rostoucí trend celkové návštěvnosti v aktuální sezóně,“ věří Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Rodiny, a především samotné děti, se kromě zážitku v podobě ligového utkání mohou těšit na soutěže a bohatý program, který si pro ně připravil jejich domácí klub. Kromě toho se k Víkendu otců připojil také ligový partner CK Alexandria, který do soutěže věnuje atraktivní cenu v podobě poukazu na zájezd v hodnotě 10 tisíc korun. „Jsme rádi, že můžeme podpořit tento skvělý projekt. Jedním z našich cílů při vstupu do ligového fotbalu byl záměr oslovit právě rodiny a mladé fanoušky. Věříme, že si najdou cestu na stadiony nejen o nadcházejícím víkendu. Na tribunách je k vidění spoustu dětí s rodiči či prarodiči a z vlastní zkušenosti víme, že se jedná o skupinu, kterou musíme zaujmout hravou formou,“ řekl Petr Šatný, marketingový ředitel cestovní kanceláře Alexandria.

Soutěž bude po celý víkend probíhat na instagramu a k účasti stačí na svůj účet umístit rodinnou fotku ze stadionu s hashtagem #dikytato, který se stal již tradičním heslem celého projektu. Samotné kluby pak upravují doprovodné programy k zápasům i ceny vstupného, aby se právě při Víkendu otců více otevřely dětem a jejich rodičům. Bližší informace o Víkendu otců včetně nabídky právě vašeho klubu naleznete na fortunaliga.cz, fnliga.cz či na webech jednotlivých klubů.

Štěpán Hanuš, Ředitel komunikace a PR

LIGOVÁ FOTBALOVÁ ASOCIACE

 

Napsat komentář