Zápasy se Spartou mají výjimečný náboj, uvědomuje si Pavel Vrba!

Po prohře v Jablonci čeká Viktorii hned v pátek další kolo FORTUNA:LIGY, v Doosan Areně se utká se Spartou Praha. Jak šlágr vyhlíží hlavní trenér Pavel Vrba?

„Obě mužstva k tomu přistoupí tak, že jde o další hodně zajímavé utkání,“ upozorňuje. „Zápas bude mít výjimečný náboj. Už v období, kdy na tom Plzeň nebyla úplně nejlépe, bývalo na Spartu vyprodáno. Věřím, že fanoušci nás doma opět povzbudí tak, že ucítíme jejich podporu. My se budeme snažit hrát tak, aby oni byli spokojení,“ doplňuje kouč Viktorie Plzeň.

V kádru Letenských je několik kvalitních individualit, což si viktoriánská kabina dobře uvědomuje. „Samozřejmě víme, že zahraniční hráči, kteří do týmu přišli plus ti čeští hráči mají na místní poměry velice zajímavou kvalitu. Zvlášť v ofenzivě mají hráče, kteří se prosadí v soubojích jeden na jednoho, dokážou kombinovat a prosadit se ze střední vzdálenosti. Narazíme na silné mužstvo,“ podotýká Pavel Vrba.

Při posledním zápase v Jablonci odstoupil v závěru ze hry kvůli zranění kapitán Roman Hubník. Jak to s ním vypadá? „Po vyšetření v nemocnici se naštěstí ukázalo, že to není tak vážné, jak jsme si v první chvíli mysleli. Roman se připravuje s mužstvem na páteční utkání,“ řekl trenér týmu.

Pokud v pátek míříte do Doosan Areny, doporučujeme si přečíst servisní článek s důležitými informacemi. Najdete ho ZDE.

Čtsa, Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer, FC Viktoria Plzeň, a.s.

www.fcviktoria.cz

Napsat komentář