Sparta je silnější a týmovější než v minulé sezoně, říká Jan Kopic

Velký duel se blíží, Viktoria v rámci 10. kola FORTUNA:LIGY přivítá v Doosan Areně pražskou Spartu. Co před utkáním řekli záložníci Daniel Kolář a Jan Kopic?

„Se Sparotu je to každoročně jeden z největších zápasů,“ má jasno Kopic, který má aktuálně na kontě 199 ligových startů. „Pro nás je hodně důležitý i z toho důvodu, že jsme dvakrát za sebou venku vysoko prohráli. Jde o ideálního soupeře, jak to odčinit, ale musíme podat úplně jiný výkon než naposledy,“ dodává.

Souhlasí s ním také Kolář. „V Jablonci nám to nevyšlo, z čehož se musíme poučit. Sparta se tu bude snažit podat stoprocentní výkon, ale my se hlavně musíme soustředit sami na sebe,“ míní.

Sparťané jsou jako jediní v lize zatím neporažení. „Vypadají silnější a už svůj kádr stabilizovali, takže si na sebe zvykli,“ všiml si Jan Kopic. „Navíc se soutředí jen na jeden zápas týdně, protože hrají pouze ligu. V těchto velkých utkáních to ale vždy bývá vyrovnané a rozhodují maličkosti,“ upozorňuje. „Sparta má kvalitní hráče, nelze na ně nahlížet z individuálního hlediska, ale spíše z toho týmového,“ dodává Daniel Kolář.

V Doosan Areně se očekává opět vysoká návštěva. „Fanoušci nám strašně pomáhají. Se Spartou už jsme si vytvořili určitou rivalitu, takže je pro nás důležité, že na nás lidi chodí. My se samozřejmě budeme snažit hrát hlavně pro ně,“ uzavírá předzápasový rozhovor Daniel Kolář.

Pokud v pátek míříte do Doosan Areny, doporučujeme si přečíst servisní článek s důležitými informacemi. Najdete ho ZDE.

Čtsa, Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer, FC Viktoria Plzeň, a.s.

www.fcviktoria.cz

 

Napsat komentář