První poločas byl jeden z nejlepších výkonů!

Přesto ztracené dva body mrzely trenéra Pavla Vrbu.

„Samozřejmě je obrovská škoda, když na konci zápasu dostaneme gól z penalty, kdy postavení hráčů má být úplně jiné. Utkání snese velké měřítko, potkala se dvě mužstva, která chtěla hrát ofenzivně. V první půli to byl jeden z našich nejlepších výkonů pod mým vedením v Plzni,“ řekl po zápase Vrba.

„Osobně si myslím, že to strašně ovlivnil první gól. Do té doby jsme byli velice aktivní, nebáli jsme se jít do útočné fáze ve větším počtu hráčů. Připadalo mi, že jsme se pak snažili ubránit výsledek,“ doplnil

„Pro nás je Krmenčík klíčový hráč, co se týče ofenzivy. Dává góly nejen v lize, ale vstřelil je dnes v Champions League. Svoji herní a střeleckou kvalitu prokazuje neustále, takže je pro nás strašně důležitý,“ chválil Vrba svého svěřence.

Zajímavé bylo, že se Pavel Vrba střetl proti Viktoru Gončarenkovi, proti kterému odkoučoval vůbec svůj první zápas, v rámci Ligy mistrů proti BATE, Borisov.“ Tenkrát zápas skončil také remízou v úvodním kole, byl bych rád, aby to bylo podobné a my jsme v Moskvě vyhráli a postoupili dál,“ mínil venkovní výhru 1:0 na půdě běloruského soupeře. „Netroufám si, srovnávat tehdejší BATE a dnešní CSKA,“ doplnil.

„Když budu hodnotit utkání v kabině, tak jim povím, že jsem spokojen s výkonem a s tím, co předvedli na hřišti. Na druhou stranu jim vytknu, že v takovém důležitém zápase nemůžou dostat gól v 95. minutě z penalty,“ uzavřel Vrba.

Trenér CSKA Moskva Viktor Dančarenko:

Čtsa, audio, foto: www.sportovnizurnal.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář