Sigma jede do Příbrami!

Po reprezentační přestávce čeká nejvyšší soutěže restart. Tým SK Sigma Olomouc cestuje v 8. kole FORTUNA: LIGY do Příbrami. No a cíl pro tento duel má jednoznačný, znovu se vrátit zpět do potřebné herní a výsledkové pohody.

„Ještě jsme v této sezoně na vítězné vlně nebyli. Rádi bychom se vrátili k tomu způsobu hry, který jsme produkovali v pohárových zápasech. Myslím si, že to období, kdy jsme kombinovali ligu s Evropou, se nám úplně nevydařilo. Už skončilo, máme plnou koncentraci jen směrem k lize,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „V přestávce kluci pracovali tvrdě, režim dodrželi. Mám z toho velmi dobrý pocit, cítím z týmu velké odhodlání, abychom to v Příbrami prolomili a konečně ty potřebné body získali,“ podotkl.

Hanáci prahnou po bodech, byť zrovna v Příbrami se jim v posledním období tolik nedařilo. „Myslím, že to nemáme lehké nikde. Nedomnívám se, že by v tomto měla být Příbram nějak specifická. Ale my se moc nechceme dívat na soupeře. Jedeme do Příbrami, která hlavně z pořádku soutěže produkovala velmi dobrý fotbal, získávala body, poslední dvě utkání nezvládla. Pořád je ten její způsob hry atraktivní pro fanouška. My se nechceme soustředit na soupeře, ale hlavně na svoje věci. Protože ta utkání, která jsme ztratili, byla hlavně o nás, ne o soupeři,“ řekl Jílek.

V utkání budou scházet obránce Juraj Chvátal a záložník Václav Pilař, jinak jsou všichni hráči fit.

Pravděpodobné sestavy:

Příbram: Švenger – Nitrianský, Tregler, Soldát, Skácel – Kilián, Květ – Hlúpik, Keita, Fantiš – Slepička. Trenér Josef Csaplár.
SK Sigma Olomouc: Buchta – Sladký, Kotouč, Jemelka, Vepřek – Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Falta – Nešpor. Trenér Václav Jílek.

Utkání Příbram – SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 15. srpna od 17.00 (rozhodčí Milan Matějček – Ondřej Pelikán, Petr Antoníček).

Petr Pelíšek, tiskový mluvčí, SK Sigma Olomouc,

 

 

 

 

Napsat komentář