Bude to boj, ale věříme v postup!

Rusko, Dánsko nebo Francie – do těchto zemí se červenobílí na podzim vypraví. Jak hodnotí los základní skupiny Evropské ligy hráči A-týmu Slavie?

„V osudí byli i atraktivnější soupeři než ti, které máme. To ale neznamená, že jsou slabí. Je to hratelná skupina a budeme chtít postoupit,“ hlásí obránce Jakub Jugas.

Za Zenit hrál Danny, v dresu Kodaně nastupuje Michael Lüftner a za Bordeaux hrával Vladimír Šmicer. „Je zajímavé, že v těchto týmech je slávistická stopa. Doufám, že je porazíme a budeme schopni postoupit,“ říká stoper červenobílých.

Další český zástupce Jablonec má soupeře, které slávisti dobře znají – Astanu nebo Dynamo Kyjev. „Skupina Jablonce je velmi špatná na cestování, takže jsem rád, že jsme ji nechytli,“ oddychl si Jugas.

Útočník Stanislav Tecl byl trochu zklamaný, že los nevyšel podle jeho představ. „Já jsem si přál dostat alespoň jeden velkoklub, což se mi nesplnilo, i když Zenit velký klub je. Jen to asi není takové jako dostat Arsenal, Chelsea nebo AC Milán. Ale určitě nás nečeká nic jednoduchého, bude to boj,“ uvědomuje si.

Své dva bývalé týmy bude sledovat i portugalský záložník Danny. „Skvělý los! Určitě budu zápasy Slavie a Zenitu sledovat. Bohužel doma, protože budeme mít určitě tréninky. Budou to těžké zápasy! Zenit je velice silný tým ve skupině, ale Slavia má výborný kádr a velkou šanci postoupit do další fáze,“ věří.

Představení jednotlivých soupeřů si můžete přečíst zde.

Čtsa, Zdroj: www.slavia.cz

 

 

Napsat komentář